INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  SERBIA - ROMÂNIA 5-0

Mircea Sandu: "Am pierdut ruşinos!"

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2009 00:00

La fianalul meciului, Mircea Sandu i-a desfiinţat pe jucătorii României: "Şase ani de acum să ne luăm la revedere de la orice calificări! O să mai vină cînd vom avea şi noi adevărate Academii de fotbal. E ruşinos cum am pierdut la Belgrad! Nu înţeleg indolenţa  indolenţa unor jucători. Poate că Răzvan a greşit lăsîndu-i prea liberi şi ar trebui să se întoarcă la vechiul sistem! Jucătorii trebuie să se simtă umiliţi şi călcaţi în picioare!”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (145)
cariga47
cariga47  •  12 Octombrie 2009, 12:21

Sandule, sau esti un inconstient, sau un mincinos, dar sigur esti un palavragiu inconstient si mincinos!! Nu vrei sa recunosti ca raul pleaca de la tine si de la mitica si se termina la "patronii" de la cluburi, indiferent de nivel competitional. Faceti-va bagajele cat mai repede, se anunta furtuna mare in fotbalul romanesc!! Firesc, daca se vrea putina ordine, urmeaza DNA si dosarele penale. Le meritati din plin.

aveon
aveon  •  11 Octombrie 2009, 17:58

bai mercenarule,dar cum vrei sa existe aceste academii?sa "se" faca?singure?de ce nu aloci tu cateva sute de mii de € pe an pt o academie de fotbal.ca si asa amendezi orice club cu orice ocazie.ia fa tu in 6 ani 6 academii si cu cele 4 existente o sa fie 10.sa vedem atunci jucatori tineri buni.a,dar am uitat,dumneata nu poti decat sa stai in fotoliul tau si sa critici,ti-e prea greu sa FACI ceva concret.

tudorelu1
tudorelu1  •  11 Octombrie 2009, 15:43

V-ati gandit cumva la o demisie demna dupa meciul asta rusinos?

Vezi toate comentariile (145)
Comentează