INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  FRANŢA - ROMÂNIA 1-1

Mititelu: "La cum jucăm, cred că ne pregătim pentru Euro 2016!" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2009 00:00

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, critică jocul reprezentativei pe Stade de France şi consideră că naţionala condusă de Răzvan Lucescu ar fi trebuit să arate mai mult curaj în partida de ieri.

"Am întîlnit una dintre marile forţe ale fotbalului mondial, am fost foarte departe de nivelul acestei echipe. Nu-mi amintesc nici un meci al naţionalei noastre din '70 încoace în care să fi fost atît de clar dominaţi de un adversar, să fim atît de departe de ei. Puteam să şi cîştigăm pe Stade de France la ce noroc am avut! Ne-am închis, însă de dezvoltat ceva, nu a putut fi vorba.

Jocul nostru e limitat, anost, pe care nu l-a făcut nici o reprezentativă a României vreodată. E premieră în fotbalul nostru să avem o astfel de naţională. Arătăm mult mai prost decît arată Răzvan ca persoană. El e într-o eroare, aşa cred eu. La cum arată lucrurile, ne pregătim de Euro 2016. Sînt mulţi tineri în campionat, poate se vrea ca după această campanie să se înceapă reconstrucţia reală", a spus Mittielu la sportro.

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (63)
satyricon
satyricon  •  08 Septembrie 2009, 23:51

Nu-i suport pe jiji berbecu', pe porcea si pe mititelu', dar de data asta au dreptate. Si daca ati judeca la rece ce au declarat ati vedea ca nu au exagerat deloc si ca au dreptate. Foarte, foarte slab jocul Romaniei de sambata. Si nu e vorba ca trebuiau sa bata, ci doar sa joace fotbal!

marian2dor
marian2dor  •  08 Septembrie 2009, 21:57
Postat de oltean100la100 pe 07 Septembrie 2009, 08:38

Mititelule mai tacati fleanca draq....uitate la noi .......lasa nationala... 3 prosti sunt in campionat si aia sunt ..mititelu becalii si borcea

Sunt sigur, ca o sa vina vremea cand multi.. (inclusiv ziaristi), o sa spuna ... Ba... ce dreptate aveau ..mititelu becalii si borcea.

 •  07 Septembrie 2009, 19:24

A aparut inca un `reButabil`analist sportiv , alaturi de jiji si sakhira. Slava Domnului , n-avem daza de selectie , dar de specialisti nu ducem lipsa .A-r tredui sa-s ia licentele de antrenori si viitorul fotbalului este asigurat .Fotbalul romanesc are nevoie de o colivie mare , in care sa incapa toti papagalii care se invirt in jurul lui .

Vezi toate comentariile (63)
Comentează