INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX 2-0 (4-2 D.P.)

Declaraţie istorică a unei legende steliste: "Am să-l salut pe Chiricheş ostăşeşte, în poziţia de drepţi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 15:19

Fostul antrenor al Stelei, Anghel Iordănescu, le mulţumeşte steliştilor pentru seara frumoasă pe care i-au dăruit-o şi îl laudă pe Reghecampf pentru modul în care a pregătit jocul, dar nu uită nici de Iasmin Latovlevici.

"Îi felicit. Au fost fantastici, excepţionali, magnifici. Miracolul s-a produs datorită lui Reghecampf, pentru că a crezut şi i-a motivat pe jucători.

El a făcut-o în toate modurile posibile, i-a motivat în vestiar, i-a motivat şi public. Miracolul a început şi de la Gigi Becali, cu nebunia lui, nebunia credinţei cum spune el. Aseară totul a început cu Lato şi s-a terminat cu Lato", a spus Anghel Iordănescu la Versus de la GSPtv.

Iordănescu nu uită nici de Vlad Chiricheş, a cărui evoluţie de aseară l-a lăsat fără cuvinte, deşi nu puţine au fost momentele cînd l-a criticat.

"Cînd îl voi vedea prima dată undeva, îl voi saluta ostăşeşte, în poziţie de drepţi, ca pe un căpitan adevărat care aseară a fost imperial", a mai spus Iordănescu.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (54)
dino12
dino12  •  23 Februarie 2013, 02:39

ostaseste...esti general de carton si caricatura de soldat..ce-or zice veteranii de razboi,catzi au mai ramas de dl senator?

supermandolar
supermandolar  •  23 Februarie 2013, 02:02
Postat de danyun pe 22 Februarie 2013, 19:39

SUB PODU GRANT SI IN STEFAN CEL MARE,PLOUA CU TELEVIZOARE!

Asta ar fi tare să o cântăm la urmatorul meci de acasă:))

idol
idol  •  22 Februarie 2013, 20:31
Postat de danyun pe 22 Februarie 2013, 19:39

SUB PODU GRANT SI IN STEFAN CEL MARE,PLOUA CU TELEVIZOARE!

termina ma. tu chiar nu poti sa te bucuri de ceea ce face echipa noastra? de ce trebuie sa te iei neaparat de altii? crezi ca le e bine? iti spun sigur ca nu, dar lasa-i sa lupte sa-si faca si ei asfel de momente de fericire.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează