INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA, AZI, 22:05, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Englezii joacă din nou murdar » Ca la meciul cu Liverpool, steliştii au fost treziţi de o alarmă falsă de incendiu

În 2009, steliştii au stat pe holurile hotelului Sofitel din Ungaria pînă la 5:00 dimineaţa!
În 2009, steliştii au stat pe holurile hotelului Sofitel din Ungaria pînă la 5:00 dimineaţa!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 martie 2013 08:43

Începe să devină o tradiţie ca jucătorii Stelei să fie treziţi după miezul nopţii în deplasările din Anglia, din cauza unor alarme false de incediu.

În 2010, cînd Steaua a evoluat împotriva lui Liverpool în grupele Europa League, jucătorii români au fost treziţi cu noaptea în cap din cauza alarmelor de incendiu din hotel. N-a existat însă nici un foc: "Ne-au scos din hotel de două ori. Au venit pompierii, nu s-a întîmplat nimic şi apoi a pornit din nou alarma", spunea atunci Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei. Liverpool a învins atunci cu scorul de 4-1.

Acum, la mai puţin de 24 de ore de returul decisiv pentru calificarea în sferturile Europa League cu Chelsea, "roş-albaştrii" au fost din nou evacuaţi din hotel.

"Cam ciudat... Au zis că e foc la subsol, au venit pompierii, ne-au ţinut afară... N-am văzut nici foc, nici fum, nici pompieri acţionînd... Am mult înjurături pregătite, problema e că nu ştiu cui să i le adresez", a scris Mihai Stoica pe facebook despre incident.

Managerul Stelei i-a pus în gardă pe jucătorii lui Chelsea: "Primul fotbalist care a ieşit pe scara de incendiu a fost Raul Rusescu... O fi de bine? ;)".

Ungurii preferă bombele
Steliştii n-au întîmpinat probleme de acest gen numai în Anglia. La ultima deplasare în Ungaria, la meciul retur cu Ujpest din 2009, jucătorii au fost treziţi la ora 1:00 dimineaţa din cauza unei ameninţări cu bombă. Steliştii s-au putut întoarce în camerele lor abia după patru ore! Chiar şi aşa însă, s-au impus cu scorul de 2-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (76)
masinameaeata
masinameaeata  •  15 Martie 2013, 01:17

Din acest motiv spun ca ar fi trebuit sa-i batem, sa le aratam ca desi se comporta murdar, sansa este de partea noastra si nu a lor si putin a lipsit, pacat ca nu au crezut jucatorii mai mult.

mircea4steaua
mircea4steaua  •  14 Martie 2013, 20:38

Aviz pentru boschetarii care au postat si cei care ii cred: In Marea Britanie, alarmele de incendiu se iau foarte in serios. Indiferent de ora, sunt obsedati ca orice alarma sa fie respectata (mai ales in hoteluri). V-o spune unu care lucreaza intr-un astfel de hotel. Fiindca hotelurile astea mai au sali de nunti cu musafiri beti care umbla pe hol si dau aiurea cu pumnul in declansatoare. Fiti siguri ca la ridicat politia in maxim 20 minute pe respectivul. Asta e, se mai intampla!!!

vaalah
vaalah  •  14 Martie 2013, 15:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Acum era Duckadam la TV si povestea cum la Liverpool au chemat pompierii de 2 ori in aceeasi noapte . Perfidul Albion care tine lectii de civilizatie omenirii !

Vezi toate comentariile (76)
Comentează