INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA, AZI, 22:05, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Victorie de răsunet pe Stamford Bridge? » Steaua poate bifa azi al 100-lea succes european din istorie

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 martie 2013 16:44

Steaua o poate elimina astăzi pe deţinătoarea la zi a Ligii Campionilor, Chelsea, dacă profită de avantajul rezultatului din meciul tur al optimilor Europa League, cînd s-a impus cu 1-0.

Ar fi pentru prima dată în istoria "roş-albaştrilor" cînd ar elimina o cîştigătoare en titre de Champions League, devenind a treia din România care reuşeşte acest lucru, după UTA şi Dinamo. În plus, o eventuală victorie pe Stamford Bridge ar fi prima pentru o echipă din Liga 1, şi cea cu numărul 100 pentru Steaua în cupele europene.

Succesul de pe Naţional Arena a fost cel cu numărul 99 pentru "militari" în Europa, aceştia adunînd pînă în momentul de faţă cîte 42 de victorii în Liga Campionilor şi Europa League/Cupa UEFA, 14 în Cupa Cupelor şi una în Supercupa Europei.

Meciul retur cu Chelsea va avea loc în această seară, de la ora 22:05, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează