INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ciprian Tătărușanu, primele declarații după ce a semnat cu AC Milan » Ce i-a transmis antrenorul și cum crede că poate îmbunătăți echipa

Ciprian Tătărușanu // foto: Twitter @ AC Milan +3   FOTO
Ciprian Tătărușanu // foto: Twitter @ AC Milan

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 19:12 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 19:41

Ciprian Tătărușanu (34 de ani) a oferit primele declarații din postura de fotbalist al lui AC Milan.

Florin Răducioiu are un mesaj clar pentru Tătărușanu, după transferul la AC Milan: „Asta se va întâmpla cu el!”

„De la această nouă aventură mă aștept să joc bine, să fac parte dintr-un lot foarte puternic și să terminăm mai sus decât sezonul trecut. Cred că pot aduce echilibru în echipă, pentru că este foarte tânără în acest moment”, a declarat portarul titular al echipei naționale a României. 

A continuat, vorbind despre Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan, cu care a mai colaborat timp de aproape 2 luni, în perioada petrecută la Fiorentina: „Am discutat cu antrenorul, mi-a urat bun venit la club, mi-a spus că este fericit să lucreze din nou cu mine și că este nerăbdător să mă alătur echipei la antrenamente”.

Tătărușanu a avut un mesaj și pentru fanii lui AC Milan: „Vă salut pe toți, sunt mândru să fiu aici, abia aștept să vă văd la stadion. Forza Milan!”.

Alte idei ale lui Ciprian Tătărușanu:

  • Despre Gianluigi Donnarumma, portarul titular: „La început nimeni nu știa cine este, dar a demonstrat imediat că este în stare să joace pentru un club precum AC Milan. Acum are mai multă experiență și este mai puternic. Sper să mă înțeleg bine cu el”;
  • Despre Ante Rebic, care îi va fi din nou coechipier: „Am jucat împreună la Fiorentina, dar nu am ținut legătura. Sunt curios să îl văd din nou și să discutăm”;
  • Despre Zlatan Ibrahimovic, noul său coechipier: „Este mai bine să fii în aceeași echipă cu fotbaliști care șutează foarte bine, în acest fel lucrurile sunt mai ușoare în timpul meciurilor”;
  • Despre echipa națională: „Echipa națională este foarte importantă pentru toți. Am început pregătirile pentru Cupa Mondială, am făcut două meciuri foarte bune și sper să continuăm așa”.

500.000 euroa plătit AC Milan către Olympique Lyonnais în schimbul lui Ciprian Tătărușanu

Alte știri despre stranieri:

RANGERS - DUNDEE 4-0 » VIDEO+FOTO Ianis Hagi, două pase de gol și o ocazie uriașă ratată

„Dublă” pentru Eric Bicfalvi la Ural! Extraordinar în Rusia: al 4-lea sezon la rând golgeter al echipei sale?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close