INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Accidentat iar! Nicoliţă stă o lună pentru o leziune musculară

Problemele medicale nu-i dau pace lui Bănel Nicoliță
Problemele medicale nu-i dau pace lui Bănel Nicoliță

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 16:10

Abia reintrat la St. Etienne în urma accidentării suferite la gleznă înaintea meciului amical dintre România şi Uruguay, de la finele lunii februarie, Bănel Nicoliţă a păţit-o din nou.

Necazul s-a produs în timpul partidei de pe teren propriu cu Nice, pierdut cu 3-2. Titular, mijlocaşul român a trebuit schimbat în minurul 65. Acuza dureri la piciorul drept.

Controlul medical a dezvăluit că Bănel a suferit o leziune musculară din cauza căreia trebuie să ia o pauză de minimum patru săptămîni. Dacă previziunile se adeveresc, el va pierde patru meciuri din Ligue 1, dar va mai prinde tot atîtea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează