INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Adevăratele motive pentru care Șumudică a trebuit să plece din Turcia: „Din momentul ăla parcă s-a întâmplat ceva. I-a deranjat!”

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 20:30 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 20:41

Liber de contract din 6 martie, atunci când a demisionat de la Gaziantep, Marius Șumudică (53 de ani) a precizat că are nevoie de o pauză, dar din vară se va întoarce în iarbă. Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, tehnicianul a vorbit pentru prima oară deschis despre motivele care l-au făcut să demisioneze și să plece din Turcia.

VIDEO. Marius Șumudică, la „Prietenii lui Ovidiu”: „Așa început de an n-am avut în viața mea!”

„Eu am vrut să plec de două ori și am avut discuție cu bașkanul. I-am zis după victoria cu İstanbulspor că e momentul să mă opresc, că nu mai pot. Practic nu mai pot! Sunt stors, nu mai pot și capul mi-e acasă”, și-a început Șumudică dezvăluirile în cadrul emisiunii.

„Îl am pe tata în spital... Aveam socrii amândoi care trebuiau să se opereze la momentul respectiv. Soția nu mai putea duce! Se adunaseră necazurile unul după altul. Așa început de an n-am avut în viața mea!”, a completat acesta.

Inclusiv el s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, despre care a vorbit în emisiune:

„Internat în spital acolo vreo șapte zile. Am avut o bronhopneumonie puternică, corelată și cu Coronavirus. Am făcut tratamentul în România, după care am ajuns acolo și în cinci zile m-au internat iar că am făcut complicații la plămâni. Un an extraordinar de dificil! Lucrurile astea m-au stors, m-au epuizat și mi-a fost destul de greu!”.

„Încăpățânat, își atrage antipatii!” » Marius Șumudică spune secretul lui Denis Drăguș: „Colegii nu puteau să închidă ochii la așa ceva...”
PRIETENII LUI OVIDIU
„Încăpățânat, își atrage antipatii!” » Marius Șumudică spune secretul lui Denis Drăguș: „Colegii nu puteau să închidă ochii la așa ceva...”

Bașkanul clubului către Marius Șumudică: „Du-te două-trei zile acasă, liniștește-te și vino înapoi!”

Șumudică a declarat că la discuția meciul cu İstanbulspor, demisia nu i-a fost acceptată.

„Du-te două-trei zile acasă, liniștește-te și vino înapoi!”. Acesta a fost mesajul conducerii. Iar tehnicianul a rămas pe poziții, dar decizia de a pleca era destul de clară.

Ce-a urmat pentru Gaziantep?

„Am făcut egal acasă în ultimul minut cu Samsunspor, o echipă destul de dificilă. Am câștigat la ei în tur și în retur am condus 1-0 și am luat gol în minutul 90 și ceva. Ne-au egalat, 1-1. După aceea am jucat cu Başakşehir acasă și am pierdut 0-2. La care au fost mai mulți nemulțumiți, mai ales un ziar de acolo care mi-a purtat sâmbetele, așa, de când m-am dus”, spune antrenorul.

Marius Șumudică: „I-a deranjat! Au vrut să-mi dea cetățenie”

Care știe de unde a pornit valul de critici împotriva lor, în special la acest site din Turcia „pe care nu-l citesc 15 oameni din Gaziantep”.

Problemele au apărut și în momentul în care au vrut să-mi acorde pașaportul. Din momentul ăla parcă s-a întâmplat ceva. I-a deranjat! Au vrut să-mi dea cetățenie”, explică Șumudică.

Și povestește cum s-a întâlnit cu Recep Tayyip Erdoğan. „A venit la Gaziantep. A stat cu mine de vorbă cinci minute și a chemat autoritățile de acolo și a zis «Faceți-i documentele mâine, dați-i pașaportul domnului Șumudică!». Întrebându-mă dacă îmi doresc. Am cinci ani pe care i-am petrecut în Turcia și mă cunoștea de la Rizespor. E nebun după fotbal, a jucat în tinerețe”, a povestit tehnicianul.

Turcii sunt foarte naționaliști la ei. Antrenorii lor au peste cinci, șase mii de licențe PRO acordate! Sunt 21 de echipe... Eram eu antrenor la Gaziantep, Fernando Santos, fostul selecționer al Portugaliei, la Beşiktaş și încă unul de la Adana... Trei antrenoi străini în toată liga!

Marius Șumudică, antrenor

MARIUS ȘUMUDICĂ, invitat la Prietenii lui Ovidiu » EDIȚIA INTEGRALĂ (episodul 180)

Citește și:

Ion Țiriac scoate peste o sută de milioane de euro din buzunar! „Nu sunt chiar atât de tâmpit” + „E gata în doi ani”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ion Țiriac scoate peste o sută de milioane de euro din buzunar! „Nu sunt chiar atât de tâmpit” + „E gata în doi ani”
Drama înfiorătoare a lui George Baltă, rămas paralizat pe terenul de rugby, care are o pensie de 618 lei: „Am vrut să-mi recuperez mâinile și să-mi închei socotelile cu viața!”
POVESTE
Drama înfiorătoare a lui George Baltă, rămas paralizat pe terenul de rugby, care are o pensie de 618 lei: „Am vrut să-mi recuperez mâinile și să-mi închei socotelile cu viața!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
vld_dn
vld_dn  •  28 Martie 2024, 07:21

Cu atitudinea asta Sumudica a facut un mare deserviciu antrenorilor romani. Vreau acasa, nu mai pot?

Cicica
Cicica  •  28 Martie 2024, 02:14

"la vară se reîntoarce în iarbă". Da, nu-i rău, probabil că-i un element al ierbii...

VanBasten2000
VanBasten2000  •  27 Martie 2024, 22:40

Ma gandesc ca un condei priceput ar putea asterne intr-un roman de succes toate aceste povesti pline de miez ale lui Ninel. S-ar putea intitula "Dramele domnului Sumudica." Cuprins: Cap. 1 Am Turcia la picioare; 2. Delicii otomane: baclavaua si fisticul; 3. Dansuri din buric pentru suporteri fericiti; 4. Intalnire cu idolul meu, Erdogan; 5. Stau ca vulturul pe stanca; 6. Si bogat si necajit; 7. Inceputul sfarsitului; 8. Sub linia rosie; 9. Am plecat, n-am fost demis; 10. Ce dor mi-a fost de casa; 11. Epilog cu un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează