INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MUTU STĂ PÎNĂ ÎN OCTOMBRIE ŞI RATEAZĂ MECIUL CU FRANŢA!

Administrator delegat viola: "La TAS ar putea să i se mărească suspendarea, mai bine nu contestăm"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

Administratorul delegat al Fiorentine, Sandro Mencucci, spune că nu vede nici un motiv pentru care Adrian Mutu să facă recurs la TAS pentru a cere o reducere a suspendării de 9 luni aplicate de Tribunalul Naţional Antidoping italian.

"9 luni de suspendare pentru Mutu? E bine! Dacă s-au redus 3 luni din perioada pe care au propus-o procurorii, înseamnă că e un succes. Cel mai important lucru este că Adrian va fi disponibil pentru o mare parte din sezonul viitor.

Nu am fost cu Mutu în faţa instanţei pentru că avea nevoie de avocaţi, oameni care ştiu cel mai bine ce trebuie să facă pentru a-l apăra. Nu ştiu dacă e cazul pentru un apel la TAS, acolo sancţiunea s-ar putea agrava.

Nu vreau să vorbesc de posibilitatea ca Adi să plece, vrem să se antreneze cum o face şi acum pentru a reveni în cea mai bună formă", a spus Mencucci la Radio Blu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
 •  19 Aprilie 2010, 18:04

Interesant... rapidistii oare nu citesc? Si ei vor la TAS cu Varga si Balan in conditiile in care actele arata ca au incalcat termenele, au dat dovada de rea credinta, au ignorat voit instiintarea LPF care le comunica ca cei 2 nu au viza valabila!! Poate se trezesc si ei mai aspru sanctionati. Oare de ce crede Copos ca la TAS rumunii au trecere cu "farmecul vietii" cu "spiritul" cu "dreptul la munca incalcat" iar italienii nu?

 •  19 Aprilie 2010, 16:00

domnule moderator, citeste acolo corect, administratoru delegat zice "Cel mai important lucru este că Adrian va fi DISPONIBIL pentru o mare parte din sezonul viitor" nu indisponibil cum zisesi tu, deci intra in vederile fiorentinei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează