INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AZERBAIDJAN

Adrian Mutu, desființat în Azerbaidjan: „A cheltuit bani mulți pe transferuri și situația e mizerabilă. Vom regreta demiterea lui Reghecampf”

Adrian Mutu, desființat în Azerbaidjan. Foto: Imago Images
Adrian Mutu, desființat în Azerbaidjan. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 12:42 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 13:38

Antrenorul lui Neftchi, Adrian Mutu (44 de ani), pus sub mare presiune de presa locală din Baku. „Probabil că deja a pierdut numărul eșecurilor. Situația în campionat e mizerabilă, venirea lui neavând niciun efect. Ar fi jenant să discutăm despre o schimbare în bine”.

Crește presiunea pusă la Baku de rezultatele slabe obținute de Adrian Mutu în Azerbaidjan. Neftchi a ajuns la patru înfrângeri în acest sezon, dintre care două în campionat. Ultima, 0-1 cu Araz Naxcivan în deplasare, i-a atras noi critici dure antrenorului român. Agenția locală „Sport Info” l-a pus la zid și a început numărătoarea inversă până la schimbarea lui.

A reînceput procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB » Ce s-a întâmplat azi: avocatul FCSB a ieșit din sală, nemulțumit de judecători!
CSA STEAUA - FCSB
A reînceput procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB » Ce s-a întâmplat azi: avocatul FCSB a ieșit din sală, nemulțumit de judecători!

Adrian Mutu, desființat în Azerbaidjan: „Schimbarea de antrenor, o discuție stânjenitoare”

„Probabil că a pierdut numărul eșecurilor în meciuri oficiale și amicale și situația nu poate fi considerată satisfăcătoare. Eliminarea din Conference League în al treilea tur preliminar a fost deja uitată și nimeni nu-și mai amintește de «dubla» cu Beșiktaș. 

Numai că și în campionat lucrurile au ajuns la un nivel mizerabil. N-are niciun rost să discutăm despre efectul pozitiv al schimbării de bancă tehnică din vară, ar fi o dezbatere jenantă. Într-o săptămână, două, vom începe să ne amintim de perioada lui Laurențiu Reghecampf, să-l regretăm", a scris agenția locală „Sport Info”.

Adrian Mutu, pus la zid: „A transferat 11 jucători, dar Neftchi nu joacă nimic”

Sursa citată i-a reproșat fostului tehnician al lui Rapid că n-a reușit să facă o echipă la Neftchi: „O să plângem după Reghecampf. Știți care e diferența între cei doi antrenori români? Față de sezonul trecut, i-a fost alocat un buget mai mare pentru transferuri și au fost cumpărați mai mulți străini. 11 jucători au venit, s-au cheltuit milioane și e rușinos că Mutu nu poate face nimic cu ei.

Pentru a obține rezultate mai trebuie să și joci ceva, iar Mutu nu dă semne c-ar fi reușit la Baku. Nu zicem că noii străini sunt inutili, ei au nevoie de timp pentru adaptare, au nevoie să cunoască echipa și campionatul”.

Concluzia editorialului este clară și îngrijorătoare pentru Adrian: „De când a venit Mutu aici, nu se cunoaște mâna antrenorului. Încă îl mai așteptăm să apară. Acum nu îl găsim, nu știm unde este. Dacă îl vede cineva pe Mister cel puțin să ne arate și nouă unde se află”.

VIDEO. Adrian Mutu, învins de o nou-promovată

Citește și:

Hagi, nemulțumit de Gică Popescu?! Dezvăluiri din interiorul Farului: „Se simte singur”

Și Adrian Ilie contestă penalty-ul primit de FCSB: „Contact există, dar îl calci pe unghie și cade?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
gazistu
gazistu  •  19 Septembrie 2023, 14:27
Postat de therealreddog33 pe 18 Septembrie 2023, 18:02

Tu vorbești de un jucător de clasa mondiala, care s-a integrat repede intr-o echipa. Ăștia scriu de 11 jucători aduși de azeri în vara asta. Care toți 11 trebuie integrați la foc automat. Nu e football manager, ci realitate, nu funcționează de azi pe mâine...

nu de azi pe maine, dar cat??? 6 luni? .... astea cu "acomodatul" sunt vrajeli!

MaxiP
MaxiP  •  18 Septembrie 2023, 20:40
Postat de therealreddog33 pe 18 Septembrie 2023, 15:02

Nu ca aș fi avocatul lui Mutu, dar ăștia cumpără 11 jucători și se așteaptă să aibă echipă peste noapte. Durează minimum 6 luni până se adaptează la țară, încep să se simtă pe teren șamd. Poți să îl aduci și pe Guardiola, nimeni nu face minuni...

Pai Guardiola a avut nevoie de vreo 6 ani ca sa integreze multele si scumpele transferuri facute :)) Adica vorbim aici proportional, la sumele de care a dispus, cu tot respectul, sa-ti ia atata sa castigi o data Champions League. Te dau casele de pariuri mare favorita an de an si nu ca nu castigi, ok, nu e usor, mai pierzi finale, te mai elimina o echipa tare intr-o zi fantastica. Dar in afara de 2 sezoane, nu s-a pus problema sa castige, au venit Pochettino, Klopp, Zidane si i-au dat lectii tactice. Dar exercitiul imi place, Guardiola la Neftchi. Cred ca am putea vedea asa cat de antrenor e spaniolul.

MaxiP
MaxiP  •  18 Septembrie 2023, 20:36
Postat de tristan pe 18 Septembrie 2023, 15:31

Daca Mutu e așa praf cum ziceți voi aici,cum a reușit să ducă Rapid in play off.La ce echipa avea Mutu Anu trecut ,nu știu dacă putea face mai mult Părerea mea este că Mutu nu e rău că antrenor dar inca nu e copt.Su nu cred că l avantajează genul asta de experiențe în țări "***"

Rapid nu a avut lot anul trecut? Eu de cand am vazut loturile la inceputul campionatului, am zis ca Farul si Rapid se bat la titlu. Am nimerit-o doar cu Farul. Dar au avut. Mai degraba Mutu s-a descurcat foarte bine in primul sezon la Rapid, anul trecut... acceptabil, dar se putea si mai mult. Dar a avut lot la dispozitie, adica daca nu prindea play-offul, chiar era sezon complet ratat.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează