INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONFERINȚĂ

Adrian Mutu, scos din sărite în conferința din Azerbaidjan: „Dacă vrei să mă întrebi ceva, fă-o direct!”

Adrian Mutu a susținut o conferință de peste 20 de minute după eșecul suferit de Neftchi Baku în derby-ul cu Qarabag, scor 0-2, în runda cu numărul din prima ligă a Azerbaidjanului.
Adrian Mutu a susținut o conferință de peste 20 de minute după eșecul suferit de Neftchi Baku în derby-ul cu Qarabag, scor 0-2, în runda cu numărul din prima ligă a Azerbaidjanului.

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 23:23 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 08:33

Adrian Mutu a susținut o conferință de peste 20 de minute după eșecul suferit de Neftchi Baku în derby-ul cu Qarabag, scor 0-2, în runda cu numărul 9 din prima ligă a Azerbaidjanului. 

Neftchi Baku a pierdut al treilea meci din primele 9 etape, dar Mutu îndeamnă la calm. Argumentul „Briliantului” a fost că adversara de astăzi, Qarabag, este la un nivel net superior.

Adrian Mutu: „Și eu sunt supărat, dar nu am o baghetă magică”

„Am avut momente bune în finalul primei reprize. Dar știm cu toții valoarea lui Qarabag, o demonstrează an de an în cupele europene. Noi am arătat personalitate, dar nu am păstrat același nivel pe durata întregii partidei. Am suferit pe contraatacurile lor.

Avem nevoie de un proiect pe termen lung. Nu putem facem același lucru ca anii trecuți. E o problemă care persistă de mult timp. Trebuie să analizăm și să vedem ce facem. Nu avem o baghetă magică, nu putem face minuni în câteva luni. Trebuie să construim pe o bază solidă, pe multă muncă, nu pe baza emoțiilor.

Înțeleg supărarea fanilor. Și eu sunt supărat! Dar nu acest meci mă mâhnește, noi trebuie să avem constanță pe durata întregului sezon. Să fim realiști. La Qarabag e un proiect de alt nivel, de asta domină competiția”, a spus Adrian Mutu. 

Mutu și-a pierdut răbdarea într-un punct al conferinței, când unul dintre jurnaliștii prezenți a pus o întrebare fără sfârșit:

Dacă vrei să mă întrebi ceva despre meci, fă-o! Dacă ai venit venit să îți expui opinia despre Neftchi e ceva diferit. Ești jurnalist, ai venit să mă întrebi. Nu ai venit să îmi spui ce crezi. Cred că sunt multe bârfe în jurul echipei. Am auzit multe critici. Indiferent de ce am face, toată lumea ne critică. Nu putem privi totul într-un mod negativ
- Adrian Mutu, antrenor Neftchi Baku

Citește și alte știri din Superligă: 

Arsenal i-a dat lovitura lui City pe final » După 12 înfrângeri la rând, a venit momentul „tunarilor”

Meci suspendat în Ligue 1 » Incident reprobabil în prelungiri! Poliția a arestat deja vinovatul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
zb59
zb59  •  09 Octombrie 2023, 01:03

“ în runda cu numărul din prima ligă a Azerbaidjanului”. Si care era numarul rundei!? Ca tot nu am priceput!:)) Apropos, puteti duce o fraza pana la capat!? Ca sa aiba o logica, desigur! Sau sinteti inca socati de concedierea sefului redactor!?

ssLazio
ssLazio  •  08 Octombrie 2023, 23:54

Ia sa mai sufere si strainii de pe urma capacitatii lu' Mutu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează