INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Adrian Mutu se luptă la titlu în Emirate » Are derby cu marea rivală în ultima etapă + Pronosticul lui Mutu la CSU Craiova - CFR Cluj

Adi Mutu
Adi Mutu

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 21:00

Adrian Mutu se luptă pentru titlu în Emiratele Arabe Unite. Chiar dacă vorbim în această situație de campionatul Under 21, "Briliantul", în vârstă de 40 de ani, fiind antrenorul celor de la Al Wahda.

Astăzi, echipa lui Mutu este la egalitate de puncte cu liderul Al Ain, 43 de puncte fiecare. Doar că adversarii au golaveraj mai bun, plus 23, față de jucătorii românului, plus 16. Și mai sunt 7 etape, iar ultima propune derby-ul dintre cele două pretendente la titlu!

„Suntem concentrați la munca de aici și ne pregătim să fim mai buni cu fiecare zi. Trebuie să rămânem focusați până la ultima etapă", a declarat Mutu.

Adrian Mutu: „Craiova - cfr cHIAR E UN DERBY”

Tehnicianul a vorbit pentru Gazeta Sporturilor și despre derby-ul etapei dintre CSU Craiova și CFR Cluj: „Chiar a devenit un derby. Dacă o să bată CFR Cluj, cred că ardelenii vor face un pas uriaș către titlu. Dar eu aș miza pe un egal! Sigur o să fie un meci spectaculos pentru că ambele echipe au arătat că merită să fie în fruntea clasamentului”.

Citește și:

Răzvan Marin, planuri mari după ce a ajuns la Ajax: „Acum sunt mai aproape de Barcelona și Real Madrid”» Cine l-a sunat după transfer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  06 Aprilie 2019, 09:23

Penibil de la cap la coada "trambitatul"anunt despre nimic.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  05 Aprilie 2019, 21:38

Se lupta pentru titlu in emirate... dar nu in UAE League ci in Kamel League. Si nu cu echipa de seniori ci cu echipa U21. Inca un produs piscicol impachetat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează