INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Ahmetov vrea să-i ducă pe medicii români care s-au ocupat de Lucescu pe Donbass Arena

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 16:12

În noua vizită făcută la Bucureşti, Rinat Ahmetov nu şi-a ascuns satisfacţia faţă de modul deosebit cum a fost tratat Mircea Lucescu la Spitalul Universitar în urma accidentului rutier.

Patronul lui Şahtior chiar a ţinut să se întîlnească personal cu doctorii, de la care a primit o plachetă comemorativă, la 30 de ani de la înfiinţarea spitalului Universitar. Acesta le-a mulţumit pentru treaba făcută, pentru reacţia rapidă şi atenţia avută în cazul Lucescu.

Le-a făcut apoi o invitaţie, dezvăluită pe site-ul oficial al campioanei Ucrainei: ”După ce Mister se va recupera, iar Şahtior va avea de disputat un meci important, va fi trimis un avion la Bucureşti pentru a-i aduce pe medicii români la Doneţk şi a se bucura de fotbal în Donbass Arena”. Ahmetov nu a plecat înainte de a le ura sănătate tuturor pacienţilor.

Pe Ahmetov la Bucureşti l-a însoţit şi vicepreşedintele clubului Şahtior Doneţk, acesta dăruindu-i lui Mircea Lucescu monede special confecţionate pentru Euro 2012 şi mai multe scrisori de susţinere de la suporteri.

Mai multe detalii de la cea de-a doua vizită a lui Ahmetov la Bucureşti, informaţii despre starea lui Il Luce şi imagini, aici.

 

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
alpin
alpin  •  16 Ianuarie 2012, 00:07

Ahmetov dovedeste ca e OM. Bravo lui, daca le-a oferit medicilor nostri un sejur in Ucraina, la un meci al echipei sale!!! A fost foarte delicat, evitand sa-i jigneasca oferindu-le o suma de bani. Meritata, de altfel!!!

live_liberty
live_liberty  •  15 Ianuarie 2012, 16:52

eu zic sa cumpere tot spitalul si sa-l mute la donetk.":)):)ce titlu de articol.sunteti praf. ... Multa sanatate Lucescu.

csmin92
csmin92  •  15 Ianuarie 2012, 16:01

multa sanatate nea mircea sa iti revii cat mai repede:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează