INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŞAHTIOR DONEŢK

Ahmetov: "Mircea Lucescu ne-a aşteptat în picioare şi şi-a dat acordul să plece Jadson"

Mircea Lucescu s-a întîlnit cu Ahmetov la Spitalul Universitar. FOTO: shakhtar.com +40   FOTO
Mircea Lucescu s-a întîlnit cu Ahmetov la Spitalul Universitar. FOTO: shakhtar.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 15:54

UPDATE La ieşirea din spital, Ahmetov a dezvăluit starea lui Mircea Lucescu şi a povestit ce a vorbit cu tehnicianul. "Mircea Lucescu ne-a întîmpinat în picioare, cu o dispoziţie foarte bună. A transmis cele mai calde salutări suporterilor şi echipei. Speră ca într-o săptămînă să se alăture echipei.

Am discutat cîteva secunde despre starea lui medicală, mi-a spus că se simte foarte bine, în rest am vorbit doar despre fotbal. I-am confirmat lui Mircea că este principala persoană pe care contăm mulţi ani de aici înainte. Am pus o condiţie, să respecte disciplina impusă de medici, iar dacă ei spun că nu sînt de acord să se întoarcă la Doneţk într-o săptămînă, să-i asculte. Vreau să vină cînd are permisiunea medicilor. Am discutat şi despre politica de transferuri, deoarece pleacă un jucător care a făcut foarte multe pentru Şahtior. Mă refer la brazilianul Jadson, cel care a marcat golul victoriei în finala cupei UEFA din 2009, iar Mircea Lucescu şi-a dat acordul ca el să se transfere la Sao Paolo. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut"

UPDATE Ahmetov a ajuns la Spitalul Universitar, unde a primit o plachetă, care simbolizează aniversarea a 30 de ani de la înfiinţarea unităţii medicale, de la directorului spitalului, Cătălin Cârstoiu, în semn de apreciere pentru încrederea acordată de patronul lui Şahtior medicilor români. Ahmetov a declarat, zîmbind: "Sper ca medicii să rămînă fără serviciu. Adică sper ca oamenii să nu se mai îmbolnăvească sau să sufere accidente"


VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO DE LA VIZITA LUI AHMETOV LA SPITALUL UNIVERSITAR!

UPDATE: Primele declaraţii ale lui Ahmetov, la ieşirea din aeroport:

"Mă aştept ca domnul Lucescu să se simtă mai bine şi să revină la Doneţk. I-am adus dorinţa mea de a se însănătoşi cît mai repede. Cred că Răzvan are multe de făcut la Rapid şi îi dorim succes, dar aşteptăm să vină domnul Mircea Lucescu, fiindcă echipa este antrenată de secunzi.

Nu este exclus ca Răzvan să ajungă odată la Şahtior, fiindcă e un antrenor tînăr, dar credem că Lucescu Sr. va rămîne mulţi ani antrenorul echipei Şahtior.

Toţi jucătorii echipei i-au transmis sănătate lui Mircea Lucescu. Preşedintele Ucrainei i-a transmis şi el sănătate! Cred că domnul Lucescu îşi doreşte foarte mult să revină la echipă. Este important să se păstreze o disciplină în tratament, iar Mircea Lucescu să urmeze sfaturile".

Rinat Ahmetov, a doua vizită la Bucureşti
Patronul echipei Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, a ajuns la Bucureşti. Ucraineanul a venit pentru o nouă vizită la Spitalul Universitar, acolo unde este internat Mircea Lucescu. Vizita a fost programată de pe 8 ianuarie

Este a doua vizită a lui Ahmetov. Patronul a fost aşteptat de maşinile personale, la fel ca şi de gărzile de corp.

Ahmetov a venit prima oară în România pe 8 ianuarie, la două zile după ce Mircea Lucescu a suferit un accident de maşină pe bulevardul Vasile Milea din Bucureşti. Maşina condusă de Mircea Lucescu a fost lovită de un tramvai, după ce antrenorul Şahtiorului nu s-a asigurat într-o manevră de întoarcere. Antrenorul lui Şahtior a fost dus la Spitalul Universitar, acolo unde a fost operat de o echipă de medici, imediat după vizita lui Ahmetov.

Citește și:

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Altele
„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
Superliga
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”
Superliga
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (13)
criticul89
criticul89  •  15 Ianuarie 2012, 15:42
Postat de steaua.the.best.. pe 15 Ianuarie 2012, 15:21

Esti la toate articolele despre Steaua, sigur esti suporterul rapidului? Eu tind sa cred ca esti stelist undercover

NEVER!!! unde am posibilitatea imi expun pct de vedere; se intampla sa mai ma iau si de gsp-isti sau sa atrag obsevatie unor nesimtiti care injura de placere dar totul in limita bunului simt;

steaua.the.best..
steaua.the.best..  •  15 Ianuarie 2012, 15:21
Postat de criticul89 pe 15 Ianuarie 2012, 14:41

decat sa citesc despre stelisti ca alearga in zapada, de parca ar fi prima echipa din lume care face acest lucru, mai bn citesc un articol de acest gen; tu cam ce ai vrea sa citesti pe gsp??? aici exista 3 tipuri de stiri: pro-steaua, in care gsp-ul pupa in cur orice detaliu legat de echipa, anti-celelalte echipa, conflicte la rapid, dinamo, cfr, etc, bineintels inventate si al 3-lea tip stiri externe, precum cel de fatza sau mai ales gsp-ul comenteaza goluri fenomenale dupa mintea lor, de tot rahatul din europa, gen: messi si ronaldo ar fi invidiosi pe un anonim din liga a 14-a din turcia;

Esti la toate articolele despre Steaua, sigur esti suporterul rapidului? Eu tind sa cred ca esti stelist undercover

criticul89
criticul89  •  15 Ianuarie 2012, 15:05
Postat de superstar20 pe 15 Ianuarie 2012, 15:02

N-ai inteles si nici nu aveam pretentii.

am inteles mah mafalda ce ai vrut sa zici dar ce sa te astepti de la gsp???? ai peste 1000 de commenturi, nu te-ai obisnuit pana cum cu stiri de 2 lei???

Vezi toate comentariile (13)
Comentează