INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Contra i-a bulversat pe arabi: și-a luat la șuturi jucătorul de bucurie, după victoria care l-a apropiat de titlu

Cosmin Contra, antrenorul lui Al-Ittihad, a fost protagonistul unui moment de bucurie excesivă
Cosmin Contra, antrenorul lui Al-Ittihad, a fost protagonistul unui moment de bucurie excesivă

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 23:39 / Actualizat luni, 14 martie 2022 00:12

După meciul dintre Al Shabab și Al-Ittihad, scor 0-2, Cosmin Contra (46 de ani), antrenorul echipei învingătoare, a fost protagonistul unui moment de bucurie excesivă, în care și-a bruscat și lovit unul dintre jucători.

În această seară, Al-Ittihad s-a impus la Riad, scor 2-0 cu Al Shabab. Victoria le-a consolidat poziția de lider în Arabia Saudită celor de la Al-Ittihad, care s-au distanțat la 11 puncte de Al-Hilal și de rivala de astăzi, cu 6 etape înainte de finalul sezonului.

Fotbalistul din Rapid - Dinamo care l-a „vrăjit” pe Dragomir: „Datorită familiei mele a ajuns la echipă. Nu sunt mulți așa în Europa!”
RAPID - DINAMO 3-1
Fotbalistul din Rapid - Dinamo care l-a „vrăjit” pe Dragomir: „Datorită familiei mele a ajuns la echipă. Nu sunt mulți așa în Europa!”

Bucurie excesivă din partea lui Cosmin Contra

Faza serii a avut loc imediat după meci. Stoperul saudit Hamdan Al Shammari, în vârstă de 25 de ani, s-a apropiat de antrenorul român, care l-a lovit cu palma peste față într-un gest amical.

Imediat după, „Guriță”, aparent descătușat în culmea bucuriei, a țipat la jucătorul său, l-a bruscat pe acesta, apoi l-a lovit cu șutul în fund în timp ce Al Shammari se îndepărta.

Fanii lui Al-Ittihad au „gustat” videoclipul. Acesta a fost distribuit de peste 1.000 de persoane, iar un fanpage cu peste 260.000 de urmăritori a publicat imaginile alături de emoticoane de amuzament și inimi.

„Cine vrea să știe secretul superiorității lui Al-Ittihad se uită la imaginile astea. Există o apropiere între antrenor și jucător”, e una dintre cele mai apreciate opinii din secțiunea de comentarii.

Al-Ittihad a făcut un pas important spre titlu cu victoria din această seară. Echipa lui Contra are 11 puncte peste principala contracandidată la trofeu, Al-Hilal, care are însă două meciuri în minus.

Meciul lui Hanca, Ghiță și Rîpă, întrerupt de ultrași » Ex-dinamovistul, decisiv la reușita lui Rivaldinho, spre bucuria soției

Gest violent în Betis - Bilbao! » Și-a lovit dur adversarul și riscă 4 etape de suspendare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
ultrasdinamo1948
ultrasdinamo1948  •  14 Martie 2022, 18:48

In Europa era rasism :)))

2177161549205487
Daniel Buriu  •  14 Martie 2022, 08:07
Postat de jean_valjean pe 14 Martie 2022, 01:01

Ba, sunt unii care vor sa fie mai catolici decat Papa ! In disperarea de scandal si de critica, au uitat ce este aia o gluma ! Pana si arabii care se stie ca sunt mai demodati,legisti, au gustat gluma si chiar au apreciat ca sunt apropiati antrenorul cu jucatorii ! Nu vad felicitari nici in articol si nici in commentarii...doar critici morocanoase din partea unor oameni frustrati si invidiosi pe succesul altora ! Bravo Contra, aproape campion, desi echipa lui nu pornea ca fiind in primele trei favorite !

Daca se intampla asta in Europa, trebuia ca la meciul urmator,sa se aseze jucatorii intr-un genunchi, pt a protesta! Subiecte de presa, emisiuni tv, cu super analisti, pshiologi, etc.

doar_dinamo_bucuresti
doar_dinamo_bucuresti  •  14 Martie 2022, 07:45

Contra a ramas cu traume, asa l-am scos noi de la Dinamo

Vezi toate comentariile (13)
Comentează