INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL SHABAB - AL NASR 0-1

AL SHABAB - AL NASR 0-1 // VIDEO Marius Șumudică, FURIOS după eșecul din derby-ul cu Al Nasr: s-a dus peste arbitri la pauză!

Marius Șumudică, protestând la adresa arbitrului // Captură KSA Sports
Marius Șumudică, protestând la adresa arbitrului // Captură KSA Sports

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 22:26

Al Shabab, formația antrenată de Marius Șumudică, 47 de ani, a pierdut derby-ul din Arabia Saudită cu Al Nasr, 0-1. Formația românului nu s-a putut baza pe Constantin Budescu, în continuare accidentat.

Cunoscut pentru temperamentul său exploziv, Marius Șumudică a fost din nou în centrul atenției în partida cu Al Nasr. Un moment tensionat s-a petrecut la pauză, când tehnicianul român a mers peste arbitru pentru a-l trage la răspundere ca urmare a unor decizii controversate.

A fost nevoie de intervenția oamenilor de ordine, iar discuția s-a desfășurat apoi pe coordonate pașnice. 

Valerică Găman, celălalt jucător român de la Al Shabab, a fost integralist și a primit un cartonaș galben în minutul 32.

În urma înfrângerii, Al Shabab a rămas pe locul 3, cu 40 de puncte. Pe locul secund se situează Al Nassr, cu 49 de puncte, în timp ce pe primul loc e Al Hilal, cu 52 de puncte.

Vezi și: Claudiu Keșeru are Bulgaria la picioare! Cu ce premiu a fost recompensat după evoluțiile de excepție de la Ludogoreț

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
corectu
corectu  •  01 Martie 2019, 07:28

Asta-i un pui de-al lui Lucescu.Cand pierde arbitrii sunt vinovati.

lukasoil17
lukasoil17  •  28 Februarie 2019, 22:59

ce burtoi are sumica!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează