INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

Ianis Hagi, din nou doar rezervă la Alaves » Nici Andrei Rațiu nu a prins vreun minut în Alaves - Rayo Vallecano

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 17:39 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 18:50

Deportivo Alaves s-a impus pe teren propriu, 1-0 cu Rayo Vallecano, într-un meci din etapa a 28-a din La Liga. Ianis Hagi și Andrei Rațiu au văzut meciul de pe bancă.

Continuă veștile proaste pentru Edi Iordănescu din La Liga: Ianis Hagi prinde cu greu minute la Alaves. La fel și Andrei Rațiu.

Prestația lui Drăgușin din meciul cu Aston Villa, sub lupa unui internațional englez: „Să vă spun ceva!”
Villa - Tottenham 0-4
Prestația lui Drăgușin din meciul cu Aston Villa, sub lupa unui internațional englez: „Să vă spun ceva!”

Alaves, victorie cu Rayo Vallecano

Deportivo Alaves a obținut un succes important în cursa de urcare în prima jumătate a clasamentului. Golul marcat de Andoni Gorosabel (27 de ani) în minutul 44 a stabilit soarta meciului și le-a adus gazdelor trei puncte importante. Cu această victorie, Alaves ajunge la 32 de puncte și e pe locul 13. De partea cealaltă, Rayo Vallecano rămâne cu 26 de puncte, fiind clasată pe 16.

Ianis Hagi și Andrei Rațiu, doar rezerve

Din păcate pentru naționala României, cei doi români implicați în duelul de azi au fost lăsați pe bancă de antrenorii lor. După ce a prins 4 minute în etapa precedentă, mijlocașul Ianis Hagi (25 de ani) a fost rezervă neutilizată azi. E pentru a 8-a oară când antrenorul Luis Garcia nu mizează deloc pe internaționalul român.

21 de meciuriare Ianis Hagi la Alaves

Nici Andrei Rațiu nu a avut o seară mai fericită. Fundașul dreapta de 25 de ani, cu 10 meciuri în acest sezon, a fost și el lăsat pe bancă tot meciul. Pentru a 17-a oară în acest sezon din La Liga și pentru a 4-a oară consecutiv.

Îl iubesc pe Gică Hagi. Numărul 10 trebuia retras de la națională. În schimb, când vorbim despre Ianis... E normal să aibă momente când nu este obiectiv. Nu poți să spui că Ianis a reușit la Alaves. Poți spune asta dacă ești titular la echipa de club. În campania pentru Euro, Ianis a marcat un gol important în momentul în care aveam nevoie de el. Ianis a jucat bine, având în vedere lunga perioadă de timp în care a lipsit. Nu este ușor. Nu sunt avocatul lui Ianis. Îmi doresc să nu ajungem la scenariul în care cel care strigă mai tare este convocat. Și sunt sigur că nu se va ajunge acolo. Îmi doresc ca Edward Iordănescu să fie singurul responsabil pentru lotul de la Euro. Francesco Totti, de exemplu, cu câteva luni înaintea Campionatului Mondial din 2006, s-a accidentat. Nu a jucat niciun meci până la Mondial. Și a fost convocat. Era un jucător în care selecționerul credea. Așa vom vedea și în cazul lui Ianis, dacă selecționerul are încredere în el.

- Raul Rusescu la GSP LIVE

VIDEO. Ovidiu Ioanițoaia îl critică pe Ianis Hagi, în ciuda ieșirii nervoase a lui Gică Hagi: „Nu ar trebui să aibă asigurat locul de titular la națională”

Citește și:

Alexi Pitu, titular la Bordeaux după 158 de zile! » „A fost răsplătit”
STRANIERI
Alexi Pitu, titular la Bordeaux după 158 de zile! » „A fost răsplătit”
Performanța atinsă de Dennis Man în acest sezon » „S-a dezlănțuit la Parma”
STRANIERI
Performanța atinsă de Dennis Man în acest sezon » „S-a dezlănțuit la Parma”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1945sv0509
1945sv0509  •  10 Martie 2024, 20:52

Va fi un titlu urias in momentul in care ianis va juca

Mondo
Mondo  •  10 Martie 2024, 18:47

Pe 2024 Hagi a vorbit de doua ori mai multe minute despre cit de minunat este Ianis, fata de cite minute a jucat Ianis la Alaves. Ianis este nefolositor, doar poarta ilegal fotbalistic numele Hagi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează