INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Alex Maxim, după golul marcat cu Hamburg: "Voi vedeţi criză, eu mă simt foarte bine"

sursă foto: vfb.de
sursă foto: vfb.de

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 martie 2014 12:39

Rezervă la ultimele două meciuri ale celor de la Stuttgart, Alex Maxim nu e îngrijorat şi consideră că traversează o formă bună.

Mijlocaşul a marcat golul decisiv în victoria cu Hamburg, scor 1-0. VIDEO AICI


"Eu mă simt foarte bine, poate presa a văzut o perioadă mai puţin bună. Chiar dacă nu am jucat, a fost decizia antrenorului. Din punctul meu de vedere nu e nici o criză, eu mă simt bine la echipă. Muncesc foarte mult la antrenamente şi joc cu plăcere.

E clar că n-am mai evoluat meci de meci, dar asta nu depinde de mine, fiecare antrenor are viziunea lui asupra jocului şi eu trebuie să mă conformez", a declarat Maxim pentru Dolce Sport.

6 goluri şi 11 pase decisive a dat Maxim în acest sezon de Bundesliga

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
supersolo
supersolo  •  23 Martie 2014, 17:06

Ando 89....chiar daca retrogradeaza cu Stuttgart...Maxim nu poate pleca decat imprumut.( eventual) are o clauza de reziliere de 10 milioane + 5 cota lui de jucator ...e greu de crezut ca cineva din Bundesliga va da banii astia pe el....nu cred ca are in contract vreo clauza in care sa spuna ca in caz de retrogradare poate pleca ....si nu uita ca are 5 ani contract la Stuttgart....

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  23 Martie 2014, 16:49
Postat de ando89 pe 23 Martie 2014, 13:42

Uite asa se caleste otelul, sper ca Stuttgart sa retrogradeze, asa Maxim o sa ajunga la o echipa cu potential actual mai ridicat din Bundesliga.

El ar trebui sa joace la o echipa ca Hannover, Augsburg sau Monchengladbach.

rolololol
rolololol  •  23 Martie 2014, 16:32
Postat de alexandru_p pe 23 Martie 2014, 15:52

moartea fotbalistului roman: self-sufficiency. nu in sensul de autonomie, in sensul ca e mereu multumit de sine. el nu vede o problema ca nu e titular, nu lupta pentru treaba asta, este decizia anternorului. eu vad altfel problema. daca un jucator cu 10 assisturi si 6 goluri in bundesliga, care a inceput sezonul titular este acum pe banca, este pentru ca pe teren nu munceste suficient. draga alexandru maxim? vrei sa ajungi si tu ca altii? mitea? nistor? sapunaru? tamas?

era multumire de sine daca alegea steaua iesea campion intrun campionat de semiamatori

Vezi toate comentariile (16)
Comentează