INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Alexandru Chipciu, acord total cu Gaziantep? Marius Șumudică e la un pas să-l aducă în Turcia

Articol de - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 13:25

Ziariștii turci susțin că Alexandru Chipciu (30 de ani) se va despărți de Anderlecht și va semna cu Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică. 

Era evident că Alex Chipciu se va despărți de Anderlecht. După un prima sezon excelent, 2016-2017, în care a cucerit titlul de campion alături de Nicolae Stanciu, mijlocașul nu a mai jucat la fel de bine în cea de-a doua stagiune, fiind împrumutat apoi un an la Sparta Praga. Întors la Bruxelles vara trecută, nu a prins niciun minut pe teren. 

Cu șase luni înainte de sfârșitul contractului, „tricolorul” în vârstă de 30 de ani părăsește Astrid Park. Aproape sigur, va ajunge lângă Șumudică și Toșca, la Gaziantep. 

Ziariștii turci susțin că acordul între clubul roș-negru și jucător este total, transferul fiind iminent. Lipsește numai ca Alex să întrerupă înțelegerea cu Anderlecht.

Vezi și: 

Răsturnare de situație » Cristi Ganea va juca la Tenerife și va fi antrenat de Rubén Baraja, o legendă a Valenciei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
losche
losche  •  09 Ianuarie 2020, 21:55

Din 1959 Liga Turceasca a avut doar 5 campioane. Fener, Galata, Besiktas, Trabzonspor si Bursaspor. Noi chiar avem echipe in toate oraselele chiar si campioane. Mai recent, Urziceni, Galati, Viitoru. Turcii sunt peste noi ca media. Buget. Rezultate sunt, sigur, cel putin in cupele europene se prezinta cu cateva echipe. Insa nu sunt peste Belgia, poate chiar sub Grecia. Overall tinand cont de ce bugete dispun, nu se ridica la nivelul asteptarilor. Termina cu aceasta comparatie. Urmareste campionatul lor daca ti se pare atat de puternic.

wwerko80
wwerko80  •  09 Ianuarie 2020, 20:30
Postat de Cantaragiu Cristinel pe 09 Ianuarie 2020, 15:47

Cândva aveam un campionat mult mai puternic decât Turcia.Intre timp, lucrurile au regresat enorm in cazul nostru in timp ce la ei au jucat și joacă mulți jucători de clasă.Suntem la ani lumină in spatele lor,au cluburi puternice și o ligă competitivă.Asta ca să nu mai menționez sumedenia de echipe din Turcia...Au sute de echipe,de la toate orașele importante până la cele mai mici plus echipele din cele mai ascunse cătunuri ale Turciei.Asa ca mai ușor cu aprecierile negative la adresa lor ca nu e cazul...Am vrea să avem și noi stadioanele,bazele lor de pregătire,echipele lor de club și până la urmă și nivelul naționalei lor.Una peste alta,s au calificat dintr o grupă destul de complicată cu Franța, Islanda și Albania.

"Staruri" adica carpe de 30+ ani care dabea mai fac fata in Anglia?

persanu
persanu  •  09 Ianuarie 2020, 18:19

Mai rar asa cariera de jugador . Sa fi top la nationala propus de si bagat pe gat de impresari , iar cand pleci afara ca mare vedeta , sa stai mai mult pe banca decat in teren , este o capodopera de cariera ... Astia sunt fotbalistii aia cu care vroiam calificari nu ... ? Chipciu , Ganea ... Iannis , Baluta si restul ... Nu degeaba avem si selectioneri de top la nationala ... Unul mai bun ca altul :)))) Cred ca nicaieri in lume nu vine un neica nimeni ca Radoi , cu toata stima pentru el ca jugador , dar ca antrenor nu a demonstrat absolut nimic , a preluat o echipa condusa de Isaila si a avut cateva rezultate importante intradevar , dar sa fii selectioner dupa 7 meciuri la nationala de tineret , omg. Daca cumva ajung la barcelona pe Banca 10 Etape , sa le dau apa la baietii aia sa bea , cred ca as stii mai mult fotbal ca Radoi ... Si dupaia as fi si eu selectioner ... Dar degeaba daca nu-l cunosc pe Stoichita si toata claca de la FRF , care la inceput m-a bucurat cand a castigat alegerile si primul mandat si al doilea ... si deciziile din liga 1 , dar cand vad cum se greseste la Nationala pe banda rulanta ... OMG .... CONTRA vs RADOI vs Iordanescu 85Ani vs DAUM ... Daca vreun strain ar cauta evolutiile astora s-ar prapadi de ras ....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează