INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Răsturnare de situație » Cristi Ganea va juca la Tenerife și va fi antrenat de Rubén Baraja, o legendă a Valenciei

Articol de - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 12:20

Cristi Ganea, fundașul român în vârstă de 27 de ani, va fi împrumutat de Athletic Bilbao la Tenerife, echipa de pe locul 18 în Segunda, pregătită de Rubén Baraja, fost coleg al lui Adrian Ilie la Valencia.

Cristi Ganea mai are contract cu Athletic Bilbao încă un sezon și jumătate (expiră pe 30 iunie 2021), însă nu continuă pe „San Mamés”. Nu intră în lotul lui Gaizka Garitano. Și nu va ajunge nici la Leganés, în LaLiga, așa cum se specula în ultima vreme

Salariul e plătit de ambele cluburi

Potrivit EiTB Radio Euskadi, fundașul stânga în vârstă de 27 de ani a ajuns la un acord de principiu cu Tenerife, locul 18 în Segunda. Va fi împrumutat până la sfârșitul stagiunii, urmând ca salariul să fie împărțit între cele două cluburi. 

Și va fi pregătit de Rubén Baraja, un nume mare al Valenciei, coleg cu Adrian Ilie pe "Mestalla". Ca antrenor, e la a 4-a încercare, după Elche, Rayo și Gijón.  

17 meciuri ca titular la Numancia 

Lipsește însă un detaliu. Înainte ca mutarea lui Ganea să se încheie, Tenerife trebuie să se despartă de Isma López. El va elibera un loc în echipă, având și unul dintre cele mai mari salarii.

Când se va perfecta tranzacția, internaționalul nostru cu 5 selecții se va întoarce în liga secundă spaniolă, unde se simte bine. Sezonul trecut, a fost împrumutat de Athletic la Numancia, unde a fost titular în toate cele 17 partide jucate. 

600.000 de euroanual este salariu lui Cristi Ganea; până în iunie, banii vor fi plătiți de Bilbao și Tenerife

22 de puncteare Tenerife după 22 de etape, locul 18, chiar deasupra liniei retrogradării în Segunda

Vezi și: 

LYON - BREST 3-1 // Ciprian Tătărușanu, două gafe, nota 4, ironii și ținta unui atac rasist pe Twitter

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
persanu
persanu  •  09 Ianuarie 2020, 13:48

Cu tot respectul pentru munca pe care o face Hagi la Viitorul. Poate daca nu era Viitorul eram si m-ai slabi la echipa nationala. Totusi ma intreb oare pentru ce atatea felicitari si pentru ce se supara atat pe la conferintele de presa argumentant intotdeuna ca el lucreaza pentru Romania pentru copii pentru pentru pentru numai pentru BANI nu. Cand vad cate o stire cu un fotbalist ca Ganea trecut pe la nationala iar acu nu o mai prinde cred ca nici la TV , pentru ce atatea felicitari pentru HAGI ??????? Nici un jucator nu joaca afara , si nu au plecat doi trei au plecat multi , dar multi . Mai lasa-ti ipocrizia deoparte si spunetii in fata , si nu ma refer la jurnalisti , ca pe jurnalisti ii ia pe sus , ma refer la oamenii de fotbal cu nume. Are poate cel mai frumos joc din Liga1 , cea mai buna Academie din Romania , si echipa cea mai tanara. Iar pentru astea trei lucruri facem atata tam tam si vrem bani de la STAT si ne batem cu pumnu in piept ca vai ce academie avem noi , cumpara de la noi numai Real Madrid barcelona si Bayern Munchen , doar cu ei avem exlusivitate. Va dati seama ce caracter si coloana vertebrala au oamenii de fotbal cand se pupa unul pe altul pe la tv si nu se deranjeaza deloc doar sa nu ii supere ... Macar nu te mai plasa pe locuri de cupe europene Gica , ca ai fost dezastru cu toata academia ta si fotbalul tau jucat excelent cu echipele de primarie . Ne bucuram ca batem pe nu stiu cine pe la tineret , degeaba ba DEGEABA

steaua_vs_fc_fcsb
steaua_vs_fc_fcsb  •  09 Ianuarie 2020, 13:00

Nu-l ia Gigi nici p'asta? :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează