INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

Alexandru Chipciu și-a ales viitoarea echipă: „Ne-am înțeles pe trei ani”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 17:10

Alexandru Chipciu (29 de ani) spune că va semna un contract pe 3 ani cu Sparta Praga, echipa la care evoluează în acest sezon sub formă de împrumut de la Anderlecht. Mijlocașul spune că-și schimbă și postul doar ca să poată continua la formația cehă.

„E o situație ciudată. Într-adevăr, nea Giovani (n.r. impresarul Ioan Becali) a vorbit cu directorul sportiv de la Anderlecht, iar acesta a spus că am un salariu foarte mare. Apoi am auzit alte vorbe, că președintele nou de la Anderlecht a spus că îi place foarte mult de mine.

Eu m-am înțeles pentru următorii trei ani [cu Sparta]. Sincer, îmi place și la Sparta, și la Anderlecht. M-am simțit foarte bine peste tot.

Mă bag și portar, nu e problemă. Tătărușanu chiar mi-a zis «Rocky, acolo e postul tău», soția mi-a dat mesaj mai devreme, mi-a zis că sunt forță fundaș dreapta... Cine știe, mă bag și în poartă, dar e Tătărușanu momentan acolo :)", a declarat Alexandru Chipciu.

1 golîn 22 de meciuri în campionatul Cehiei a marcat Chipciu pentru Sparta

 Citește și:

Reacția legendarului Edwin Van der Sar, întrebat despre transferul lui Marin la Ajax: „E unul dintre jucătorii pe care îi căutăm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  27 Martie 2019, 20:45

Alta ţeapă marca becaliotă!

luputu
luputu  •  27 Martie 2019, 20:26

Acolo sa ramai pe veci hahalera. La nationala sa nu te mai vad nici pe tine, nici pe stanciu. Doua gloabe...

blatistu49
blatistu49  •  27 Martie 2019, 17:46

super jocatore Bravo Chipciu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează