INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Nici Alex Cicâldău nu rămâne! Galatasaray vrea să-l împrumute » Ce s-a întâmplat duminică seara

Alexandru Cicaldau, Foto: Instagram
Alexandru Cicaldau, Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 08 august 2022 13:02 / Actualizat luni, 08 august 2022 20:14

Alexandru Cicâldău (25 de ani) a fost oprit în lotul lărgit al lui Galatasaray, dar n-a mai apărut pe foaia meciului nici ca rezervă, la 1-0 cu Antalyaspor, în prima etapă a campionatului turc. Ioan Becali îi caută echipă. Va ajunge tot în Italia, la fel ca Moruțan?

Cu un nou președinte și un nou antrenor, duetul Dursun Ozbek - Okan Buruk, Galatasaray continuă să facă transferuri, deși sezonul a început. 

GSP a analizat ce se întâmplă în campionatele din Europa de Est și de Sud » Concluzia: doar România își bate joc de echipele din cupele europene
CUPELE EUROPENE
GSP a analizat ce se întâmplă în campionatele din Europa de Est și de Sud » Concluzia: doar România își bate joc de echipele din cupele europene

„Lucas Torreira a fost mai ieftin decât Alex Cicâldău” 

Printre ultimii veniți, mijlocașul central Lucas Torreira, de la Arsenal. Site-ul turc SporX a observat că „a fost mai ieftin decât Cicâldău. Românul a costat 6,5 milioane de euro, uruguayanul 6”

6,5 milioane de euroa fost transferul lui Cicâldău de la Craiova la Galatasaray

Dacă situația lui Olimpiu Moruțan s-a rezolvat, fiind împrumutat până în 2023 la Pisa, în Serie B, Ioan Becali caută o soluție și pentru Alex Cicâldău

Nici el nu mai are loc în echipă, cu Okan Buruk pe bancă. Tehnicianul l-a inclus în lotul lărgit, de 25 de jucători, pentru deplasarea din Antalya (1-0), dar nu l-a trecut nici ca rezervă pe foaia meciului din prima etapă

Alex Cicâldău, dorit de Sampdoria. Galata cere 7,5 milioane

Președintele „Cim-Bom-Bom” ar vrea să-l împrumute și pe Cic, variantă acceptată de antrenor. Patru cluburi din Süper Lig îl vor pe „tricolor”, Karagumruk (echipa antrenată de Andrea Pirlo), Konyaspor, Sivasspor și Kasimpașa, însă mijlocașul în vârstă de 25 de ani ar vrea și el în Italia.

800 de mii de euroeste salariul anual al lui Alex la Istanbul, contract până în 2025

Există o posibilitate în Serie A. Sampdoria, care îl curta în primăvară, ar insista din nou pentru el, potrivit Tuttosport. L-ar vrea definitiv. Numai că șefii Galatei ar fi cerut 7,5 milioane de euro, sumă considerată prea mare de gruparea genoveză.

4 goluri și 4 assisturiau fost cifrele „tricolorului” în 42 de meciuri la „Cim-Bom-Bom”

Citește și:

Conducerea celor de la CFR, tiradă la adresa lui Iulian Călin: „Nu e corect să provoci un asemenea haos”

Guardiola, încântat de tupeul lui Haaland: „Dacă voia un coleg să îi ia mingea la penalty, îl lovea în față. Mi-a plăcut asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
alexiosas
alexiosas  •  08 August 2022, 21:28
Postat de sibelius pe 08 August 2022, 18:56

Statistic vorbind 90% din cei ajunși pe la Academii și Primavere au eșuat la fel(sau mai rău) decât cei plecați mai târziu. Avem și exemplul Florin Andone, format 100% afara și pentru care nivelul maxim a fost echipe care retrogradează in liga a II-a spaniola.

am zis daca vrei sa ajungi fotbalist,nu jucator de fotbal...daca vrei sa fi doar jucator atunci esuezi oriunde in fotbalul profesionist...de exemplu e plina supermamaliga de jucatori care au fost juniori pe la academii bune si sunt sumedenii de juniori la academiile echipelor cu bani multi care vor fi buni de liga a 2a la noi....dar imi este imposibil sa cred ca in Romania poti scoate jucatori,poate cazuri foarte rare,care sa faca fata la echipele bune si foarte bune in Europa....la noi la meciuri vezi incontinu jucatori care cad jos daca sunt prinsi de tricou sau simt ca adversarul e aproape ori la meciul Craiovelor l-a vazut Baiaram pe ala cu mainile intinse si a intrat direct in el si a cerut fault,cartonase...du-te in Anglia si cazi jos ca asa ti-a venit tie si o sa spui la revenirea in tara ca au aia ceva cu romanii

sibelius
sibelius  •  08 August 2022, 18:56
Postat de alexiosas pe 08 August 2022, 17:29

daca vrei fotbal profesionist stai departe de Romania...iar daca te-ai nascut aici si vrei sa ajungi fotbalist cand faci 16 ani cauti o academie in Vest,de Romania...esti cetatean european,daca ai valoare,mergi la trialuri,nu o sa te refuze nimeni....si in cazul asta, cum zicea altcineva aici la banii si salariul primit de Cicaldau si Morutan trebuiau sa ajute Galata,sa creasca meci de meci,dar ei nu erau superiori spre stupoarea "ultranationalistilor" cu nimic fata de juniorii proprii...dar asta e cand faci transferuri dupa ureche (relatii cu dubiosi) sau fara scouting profesionist,cum explica un fecesebist despre Ilie,prima data il iei si dupa aia vezi cum merge...cata prostie! si daca nu merge ce faci,ceri banii inapoi? sau il imprumuti la echipe obscure?

Statistic vorbind 90% din cei ajunși pe la Academii și Primavere au eșuat la fel(sau mai rău) decât cei plecați mai târziu. Avem și exemplul Florin Andone, format 100% afara și pentru care nivelul maxim a fost echipe care retrogradează in liga a II-a spaniola.

contrabas3
contrabas3  •  08 August 2022, 17:47

“Lasă-mă papa-n Italea”. Lol!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează