INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Alexandru Cicâldău ar putea pleca de la Galatasaray » O echipă din Serie A, dispusă să dea 10 milioane de euro pe mijlocaşul român

Alexandru Cicâldău ar putea pleca de la Galatasaray » Mijlocașul român, dorit în Serie A
Alexandru Cicâldău ar putea pleca de la Galatasaray » Mijlocașul român, dorit în Serie A

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 09:36 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 09:48

Alexandru Cicâldău (24 de ani), mijlocașul român, ar putea să plece de la Galatasaray la finalul acestui sezon. Echipa „Cim-Bom-Bom” ar fi primit o ofertă pentru internaționalul român, în valoare de 10 milioane de euro.

Potrivit jurnaliștilor de la Aksam Spor, Cicâldău ar putea fi vândut în Serie A, la Sampdoria. Românul ar intra direct în istoria lui Galatasaray, devenind al 5-lea cel mai scump jucător vândut de echipa turcă.

Cosmin Contra nu știe să piardă! Românul e lider detașat în Arabia Saudită
Al Ittihad
Cosmin Contra nu știe să piardă! Românul e lider detașat în Arabia Saudită

Cicâdău ar putea fi vândut la Sampdoria

Cicâldău a intrat în dizgrația noului antrenor al Galatei, Domenec Torrent, iar în ultimele meciuri a prins din ce în ce mai puține minute. Astfel, Galatasaray e tentată să accepte oferta de 10 milioane de euro primită de la Sampdoria, potrivit sursei menționate.

Internaționalul român a fost cumpărat de echipa turcă în vara lui 2021, de la Universitatea Craiova, pentru 6,5 milioane de euro. Mijlocașul a bifat 30 de meciuri în tricoul galben-roșu, a marcat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive.

Moruțan și Cicâldău, pe făraș la Galatasaray

Marius Șumudică, fost antrenor la echipa turcă Malatyaspor, a anunțat recent că Galatasaray  vrea să renunțe la cei 2 români, Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău.

„Situația românilor Cicâldău și Moruțan la Galatasaray este proastă. Moruțan un fotbalist foarte talentat, dar fără viteză și fără asta în Turcia nu poate să joace. Dacă n-ai viteză nu poți să joci. Acolo nu poate să joace, e izolat. Ar trebui să-l bage în spatele vârfului, să-i dea libertate.

În bandă, unde este foarte greu. Cicâldău este un jucător care nu iese din tipare. Un jucător care este constant, dar spre rău. Nu iese cu nimic în evidență. Eu, din câte știu, vor să renunțe la amândoi”, a declarat Marius Șumudică la emisiunea „Digi Sport Special”.

9 milioane de euroeste cota lui Alexandru Cicâldău, potrivit transfermarkt.com

Citește și:

Dennis Man, lăudat pentru efortul defensiv la Parma: „Meci de mare sacrificiu pentru român”

Denis Drăguș a marcat un nou gol în Belgia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
158180581397392
Bala Nicolae  •  04 Martie 2022, 21:06

E asa selectioner mai rar. Sa vezi dle ca a selectionat tot pa aia da danainte.Da dar aici e smecheria care nu ia dus capul pe alti selectioneri. Aia mai mici vreo 7 trec pe linia de fund ca au detenta mare. Si restul ca sunt mai solizi ii apara pe cei 7 mai mici. Sa te tii cine mai are curajul sa se puna cu noi

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 Martie 2022, 17:18

minciuni...

mihai_bn
mihai_bn  •  04 Martie 2022, 13:49

Dau 10 milioane de euro italienii pe Cicâldău când ajunge Gigi Becali profesor de fizică cuantică la Oxford. Hai să fim serioși, oameni buni.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează