INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Dennis Man, lăudat pentru efortul defensiv la Parma: „Meci de mare sacrificiu pentru român”

Dennis Man/ foto: Imago
Dennis Man/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 12:04 / Actualizat joi, 03 martie 2022 12:54

Dennis Man (23 de ani), mijlocașul lateral român, a fost integralist în echipa Parmei, la egalul obținut aseară cu Monza, scor 1-1, într-un meci din etapa #27 din Serie B.

Man a acoperit toată banda stângă, într-un sistem 3-5-2 folosit de antrenorul Parmei. Românul nu a reușit să se evidențieze pe fază ofensivă, dar a fost apreciat pentru jocul său din apărare.

Românii fac spectacol în Italia: Pușcaș și Mogoș au marcat în același meci!
SERIE B
Românii fac spectacol în Italia: Pușcaș și Mogoș au marcat în același meci!

Dennis Man, apreciat pentru jocul defensiv

„Mijlocașul lateral român s-a sacrificat mult și a făcut o treabă bună la acoperire, dar nu a avut prea multe șanse de a se remarca în atac”, au scris cei de la TuttoMercatoweb.com, care i-au acordat nota 6, la fel ca portarului Gigi Buffon.

Cei de la ParmaLive.com i-au dat tot nota 6 lui Man, dar nu au fost la fel de impresionați de jocul românului: „Este jucătorul care a creat cele mai multe ocazii în ultimele săptămâni, dar astăzi nu a reușit să performeze atât de bine pe cât și-ar dori, limitat de jocul defensiv pe care trebuie să îl facă. Îi lipsește scânteia care l-a caracterizat în ultimele apariții și rareori reușește să depășească un adversar”.

Parma rămâne în continuare în partea inferioară a clasamentului, pe locul 14. Echipa lui Man are 33 de puncte, cu 9 mai multe decât Alessandria, echipa de pe prima poziție ce duce la barajul pentru salvarea de la retrogradare.

Citește și:

Denis Drăguș a marcat un nou gol în Belgia

Steaua Roșie nu e Schalke » Sârbii refuză să rupă contractul cu Gazprom: „Ar fi o nebunie ca UEFA să ne oblige!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează