INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEW YORK CITY

Alexandru Mitriță a „vrăjit” pe toată lumea de la New York City: „E uimitor ce face puștiul cu mingea, suporterii o să-l iubească”

Alexandru Mitriță // Sursă foto: Twitter New York City
Alexandru Mitriță // Sursă foto: Twitter New York City

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 22:46

Alexandru Mitriță, 23 de ani, cel mai important transfer al lui New York City din 2019, s-a integrat rapid la gruparea din MLS. Fostul jucător al Craiovei e apreciat de căpitan și antrenor și a avut evoluții solide la primele apariții din campionatul Statelor Unite. 

„Nu ar trebui să ne aşteptăm la minuni din partea lui în primele meciuri. Este cu adevărat un tip plăcut, calm, timid poate cum eram şi eu când am venit. O să treacă timp ca să-l cunoaştem şi ca el să ne cunoască. Cred că putem să ne cunoaştem mai bine în iunie sau iulie, când va avea câteva meciuri disputate.

Dar dacă l-ai vedea la antrenamente, este uimitor ce poate face puştiul cu mingea. Ai nevoie de timp ca să te obişnuieşte cu MLS, dar suporterii o să-l iubească, sunt sigur”, a spus finlandezul Alexander Ring, căpitanul echipei newyorkeze, potrivit prosoccerusa.com. 

„Nu a vENit să-l înlocuiască pe Villa”

„Mitri”, așa cum e alintat în vestiar, a intrat rapid și în grațiile antrenorului Domenec Torrent. Totuși, acesta e conștient că Mitriță nu-l poate înlocui pe David Villa, jucător care a evoluat la New York City între 2014 și 2018. 

„Lumea crede despre «Mitri»  că-l înlocuieşte pe David Villa, dar nu, nu este adevărat. «Mitri» este un jucător de top, joacă extraordinar. Dar nu mă aştept ca «Mitri» să marcheze 30 sau 25 de goluri. Trebuie să marcăm cu toată echipa”, a spus Domenec Torrent, conform sursei citate. 

Pentru New York City urmează duelul cu Los Angeles FC, care va avea loc duminică, 17 martie, de la ora 21:00.

Vezi și: Alexandru Mitriță, din nou printre remarcați: New York City a remizat cu DC United, echipa lui Wayne Rooney

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
observator_federal
observator_federal  •  16 Martie 2019, 08:12

New York Ciyt FC au un site excelpțional, chiar merită să-l vizitați (la fel și conturile pe facebook și Twitter) ca să știți apoi mai multe despre fotbalul american și organizarea clubului la care joacă Mitriță, să vedeți ce ambianță perfectă e la club și la meciuri și sprijinul total pentru Alex. Inevitabil, el va fi tot mai important pentru echipă și va și finaliza acțiunile fulgerătoare... Un lucru e cert, Mitriță este un om fericit! nycfc.com.

840638829388507
Ady Max  •  16 Martie 2019, 03:30
Postat de gerularupeimana pe 16 Martie 2019, 00:58

Mitrita nu se va adapta in MLS pentru ca este un campionat cu fotbalisti prea inalti si atletici pentru el. Mitrita e tehnic, dar nu va face fata din punct de vedere fizic. Va reveni cu coada intre picioare, probabil tot la clona odioasa de unde a plecat.

Din pacate ai dreptate, am urmarit primele 2 meciuri a NYCFC si Mitrita nu prea misca in fata fundasilor inalti si de multe ori a simulat ca e faultat si nu a primit nimic. O alta problema mare care o are e ca nu face faza defensina deloc doar se plimba cand echipa lui nu are mingea. In ultimul meci cand a accelerat in ultimele 15 minute si a facut si 1-2uri au si avut ocazii. Dar cred ca problema cea mai mare a cwe NYCFC e o echipa foarte slaba si nu are cu cine juca, o sa fiu ciuca batailor NYCFC.

dakesis
dakesis  •  16 Martie 2019, 02:28
Postat de gerularupeimana pe 16 Martie 2019, 00:58

Mitrita nu se va adapta in MLS pentru ca este un campionat cu fotbalisti prea inalti si atletici pentru el. Mitrita e tehnic, dar nu va face fata din punct de vedere fizic. Va reveni cu coada intre picioare, probabil tot la clona odioasa de unde a plecat.

Vorbiti prostii - le-a innodat alora picioarele deja. Voi vede-ti-va de mioarele voastre...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează