INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEW YORK CITY

ALEXANDRU MITRIȚĂ LA NEW YORK CITY // VIDEO Alexandru Mitriță, prezentat ca o supervedetă la New York City » Ce clip video i-au dedicat americanii + primele declarații

Alexandru Mitriță a fost prezentat oficial la New York City
Alexandru Mitriță a fost prezentat oficial la New York City

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 17:10

Alexandru Mitriță, 23 de ani, a fost prezentat oficial astăzi de New York City FC, echipa americană care l-a transferat de la CS U Craiova pentru suma de 7,4 milioane de euro. 

Fostul jucător al lui Craiovei a semnat un contract valabil pe 4 sezoane și va câștiga, pentru început, 1,2 milioane de euro. Salariul său va crește progresiv și va ajunge la 1,8 milioane de euro. 

E o bucurie foarte mare pentru mine, am ajuns la un nivel ridicat. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni, vreau ca toți cei care au crezut în mine să fie mândri.

Aici este un grup foarte bun, unde jucătorii pot crește foarte mult, e un antrenor bun, care a fost secund la echipe foarte mari. E un campionat puternic, sunt sigur că e un pas important, mare, pentru mine. Nu am mai fost la New York, dar nu am venit pentru oraș, ci pentru această oportunitate”, a declarat Mitriță, pentru site-ul oficial al americanilor. 

Alexandru Mitriță a primit un mesaj de adio și din partea lui CS U Craiova, fosta lui echipă: „Alex Mitriță este în mod oficial jucătorul lui New York City FC. Îți mulțumim pentru tot, Alex și nu uita: Craiova va fi întotdeauna casa ta”, se arată în mesajul oltenilor pentru Mitriță. 

Vezi și: Costin Ștucan, despre conflictul din vestiarul Craiovei care a încurajat vânzarea în America a golgeterului: „Mitriță, războiul din mintea misteriosului Rotaru”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
840638829388507
Ady Max  •  05 Februarie 2019, 05:31

I-a spus cineva lui Mitrita ca o sa joace pe Yankee Stadium unde se joaca si baseball? Un sfert din gazon e improvizat pentru ca la baseball e zgura.

peluza
peluza  •  04 Februarie 2019, 22:47
Postat de observator_federal pe 04 Februarie 2019, 19:12

Acum câteva zile Gigi Becali, patronul FCSB, se amuza pe seama situatiei si lasa de inteles ca oltenii nu au primit nici macar cele 5 milioane de euro cerute in prima faza. "Cum sa nu il dai pe Mitrita pe 5 milioane? Daca avea 19 sau 22 de ani, nu il dadeai, dar are si el 26 (n.red. Mitrita are 23 de ani). Eu nu il dau pe Gnohere pe 5 milioane pentru ca el nu e Mitrita. Eu sunt Becali, nu sunt Rotaru. Eu sunt Steaua si nu sunt Craiova". Gigi nu avea cum să parieze ca Duckadam, el fiind deja "într-o ureche"...

Si eu credeam ca are 25, dar e mai tanar. E o suma corecta, pana la 15 milioane mai trebuia sa confirme la nationala si in cupele europene.

peluza
peluza  •  04 Februarie 2019, 22:45

Nu imi explic cum mai joaca Maxim si chiar si Chipciu (desi a fost bun in ultimele meciuri), la nationala mare. Cat timp ii avem pe: Stanciu, Mitrita, Man, Hagi si Ivan. Deci sunt 5 jucatori foarte interesanti pe 3 posturi de mijlocas ofensiv. Pe noi ne intereseaza tineretul si nu turneele finale de seniori se pare. Pe langa astia 5, mai sunt si Coman si Morutan in devenire.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează