INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Alungat de Petrescu! » O fostă glorie de la Dinamo Moscova a părăsit clubul după certurile cu antrenorul român

Petrescu nu s-a împăcat deloc cu Aleksandr Borodiuk de cînd a preluat-o pe Dinamo Moscova.
Petrescu nu s-a împăcat deloc cu Aleksandr Borodiuk de cînd a preluat-o pe Dinamo Moscova.

Articol de - Publicat duminica, 28 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 28 octombrie 2012 01:07

Directorul sportiv Aleksandr Borodiuk, fostă glorie a lui Dinamo Moscova şi Schalke 04, şi-a dat demisia după dese certuri cu antrenorul român.

Caracterul impulsiv al lui Dan Petrescu a făcut prima victimă la Dinamo Moscova. Nu este vorba de un jucător, ci de directorul sportiv Aleksandr Borodiuk, o fostă glorie a grupării.

"Încă din prima zi la echipă, Petrescu s-a certat cu Borodiuk. La finalul perioadei de transferuri, a făcut chiar o criză de isterie, reproşîndu-i că nu i-a adus jucătorii necesari. Apoi, l-a acuzat că nu ajută cu nimic clubul", a punctat una dintre sursele cotidianului "Izvestia".

"Mutarea i-ar putea nemulţumi pe fanii lui Dinamo", scrie presa rusă, însă reacţiile de pe site-ul fanilor alb-albaştri sînt împărţite. Borodiuk a jucat 200 de meciuri la Dinamo Moscova şi peste 130 la Schalke 04.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
artmir
artmir  •  28 Octombrie 2012, 08:29

unirea urziceni, cauta antrenor. stie cineva un entrenor bun?

kobritzzzaaa
kobritzzzaaa  •  28 Octombrie 2012, 08:11

Nu il mai suporta mult rusii, e mult prea bolnav cu nervii pentru gustul lor, in romanica s-ar potrivi perfect.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Octombrie 2012, 05:39

Un antrenor mediocru acest Petrescu ...nu stie sa si faca prieteni ...este pus numai pe cearta ...rusii n o sa l mai suporte mult .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează