INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Anchetă după transferul lui Moruțan de la Galatasaray » Antrenorul de la Ankaragucu a declanșat discuțiile

Olimpiu Moruțan
Olimpiu Moruțan

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 14:02 / Actualizat luni, 04 martie 2024 18:29

Un ziarist turc a cerut Federației (TFF) să lămurească problema contractului lui Olimpiu Moruțan, după ce antrenorul său de la Ankaragucu, Emre Belozoglu, a spus că nu-l mai poate folosi deoarece clubul ar trebui să-i plătească o sumă mare lui Galatasaray.

Ankaragucu l-a adus vara trecută pe Olimpiu Moruțan, de la Galatasaray, iar la vremea respectivă, președintele clubului a anunțat că a plătit bani la transfer. În speță, 3 milioane de euro.

Dezvăluiri incredibile din culisele fotbalului românesc! A rupt tăcerea și a răbufnit în direct: „Nu dai bani, îți distrug afacerea! Dai bani, ai cătușe!”
CULISE
Dezvăluiri incredibile din culisele fotbalului românesc! A rupt tăcerea și a răbufnit în direct: „Nu dai bani, îți distrug afacerea! Dai bani, ai cătușe!”

Emre Belozoglu: „Dacă Moruțan joacă, clubul trebuie să plătească o sumă pe care n-o poate suporta”

Mai nou însă, antrenorul Emre Belozoglu a pretins că nu-l mai poate folosi pe internaționalul român. Motivul? Mijlocașul a bifat un anumit număr de meciuri, iar clubul ar trebui să le achite celor de la Galatasaray o sumă importantă pentru a putea conta pe el și de acum înainte: „Dacă Morutan joacă, există o taxă de transfer pe care clubul nostru nu o poate suporta”.

Afirmația lui Belozoglu, el însuși fost jucător al Galatei, a stârnit confuzie. Iar jurnalistul Tahir Kum a cerut Federației (TFF) să deschidă o anchetă.

Jurnalistul Tahir Kum a cerut clarificarea situației

Consiliul de etică al Federației Turce de Fotbal și Consiliul TFF ar trebui să inițieze o investigație. Cu siguranță trebuie făcut ceva în legătură cu această problemă pentru că instrucțiunile UEFA, FIFA și TFF nu permit o asemenea situație.

Aceasta este o iluzie și ar trebui clarificată cu siguranță de TFF. Sau Ankaragücü Sports Club ar trebui să facă o corectură cu privire la declarațiile lui Emre Belözoğlu, spunând că nu este așa. La fel, Galatasaray ar trebui să facă o declarație în acest sens”, a punctat Tahir Kum.

Viralspor susține că are contractul lui Moruțan și că Belozoglu n-a avut toate informațiile

Pe de altă parte, publicația Viralspor susține că a intrat în posesia contractului lui Moruțan și că antrenorul lui Ankaragucu nu ar fi avut la dispoziție informațiile complete.

Viralspor scrie că Ankaragucu n-a făcut deocamdată nicio plată către Galatasaray în schimbul internaționalului român. Iar suma de transfer, 3 milioane de euro, va fi virată abia la finalul sezonului. Și doar dacă Moruțan va bifa 27 de apariții în primul 11, în SuperLig, în acest sezon.

În caz contrar, Galatasaray îl va lua înapoi la vară. Nu se iau în calcul meciurile din Cupa Turciei și cele în care fotbalistul intră pe teren pe parcursul jocului. Până acum, internaționalul român a bifat 20 de partide ca titular la Ankaragucu și alte 5 în care a fost folosit din postura de rezervă, în campionat.

VIDEO. România - Kosovo // Olimpiu Moruțan, zeflemitor la declarații: „O să jucăm tiki-taka cum vă place vouă”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Dennis Man e dorit de un club uriaș din Italia » Ce sumă s-a oferit pentru internaționalul român

Cum și-a eliberat Boloni jucătorii la pauză. Ce le-a spus în vestiar + Și victoriile epuizează: „Sunt obosit fizic și mental”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  04 Martie 2024, 19:28
Postat de mattteo pe 04 Martie 2024, 16:50

Nu mai faceti sublunierile alea cu rosu la partile importante din articol pentru ca nu se vede nimic si nu stam acum sa selectam textul cu negru ca sa intelegem ideea. Lasati textul normal

Corect! De acord!

mattteo
mattteo  •  04 Martie 2024, 16:50

Nu mai faceti sublunierile alea cu rosu la partile importante din articol pentru ca nu se vede nimic si nu stam acum sa selectam textul cu negru ca sa intelegem ideea. Lasati textul normal

Vezi toate comentariile (2)
Comentează