INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

ANDERLECHT - ANTWERP 1-2 // Ladislau Bölöni, victorie IMENSĂ în Belgia! Echipa românului a învins-o pe Anderlecht, chiar la Bruxelles!

Bölöni e pe 4 în Belgia, la doar trei puncte de locul 2
Bölöni e pe 4 în Belgia, la doar trei puncte de locul 2

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 21:57

Ladislau Bölöni are două succese la rând în play-off. După 1-0 cu liderul Genk, Royal Antwerp s-a impus duminică seara cu 2-1 pe terenul lui Anderlecht. 

Click aici pentru statistici de la meci

Pot să-l mai critice fanii pe Loți Bölöni pentru că nu le place stilul pragmatic al antrenorului. Dar, jucând cum vrea el, Antwerp continuă șirul surprizelor și în play-off.

Prima participare în lupta pentru titlu și cupele europene nu sperie formația flamandă. Are două victorii consecutive: după 1-0 acasă cu liderul Genk, 2-1 duminică seara împotriva lui Anderlecht chiar la Bruxelles.

Omul de forță al lui Bölöni a fost din nou Dieumerci Mbokani. La 33 de ani, congolezul care l-a ajutat pe Loți să câștige titlul cu Standard în 2009 e în formă. Assist la 1-1, la reușita lui Lamkel Ze, și golul victoriei în minutul 83.

 

Vezi aici clasamentul actualizat din Belgia

Vezi aici programul etapei a 3-a din play-off

Vezi și: PAOK - Lamia 3-0 // FOTO Deznodământul se amână! PAOK, victorie la scor de neprezentare + care e singura condiție pentru a câștiga campionatul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  08 Aprilie 2019, 10:28

Felicitari Boloni !! A reusit cu o echipa fara nume sa se bata in fruntea clasamentului !! Este singurul antrenor roman care a avut rezultate in fotbalul din Vestul Europei !! In palmaresul sau se gaseste si un titlu in Portugalia cu Sporting !!

dubluv
dubluv  •  08 Aprilie 2019, 08:12

pai anderlecht e pe 5, asa ca unde e surpriza?

heisenberg_75
heisenberg_75  •  07 Aprilie 2019, 22:30

Stranieri ????? Ce dracu inseamnă în româneşte ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează