INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Andreea Hanca, dezvăluiri la GSP Live: „La Dinamo, doi antrenori nu l-au avut la suflet!”

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2020 13:31

Andreea Hanca, soția fotbalistului Sergiu Hanca, a fost prezentă alături de acesta la GSP Live, unde a vorbit despre perioada grea de la Dinamo și neconvocarea fotbalistului la națională. 

Mijlocașul și-a regăsit forma bună în Polonia, la Cracovia, având 10 goluri și 10 pase de gol în 46 de meciuri, fiind pe locul 3 în clasamentul din Polonia, la 9 puncte de liderul Legia Varșovia.

„Eu sunt sincer mereu și am fost mereu sincer cu forma mea, sunt mult mai sus acum decât am fost în cel mai bun sezon al meu la Dinamo. Sunt mult mai matur, am ambiție, încredere, atitudine, tot. Sunt mult mai diferit” - Sergiu Hanca, mijlocaș Cracovia 

„Da, cred că este în forma vieții lui și îmi pare rău că a oprit-o acest coronavirus. Eu l-aș fi convocat cu siguranță și nu neapărat pentru că este Sergiu Hanca și că a fost bun la Dinamo, ci pentru că este bun în Polonia. Luați pe performanțe și pe toate realizările pe care le are în prezent. Minute jucate, goluri, assisturi. A fost puțin frustrant atunci când Contra nu l-a luat la națională, mai ales pentru că el îl știa foarte bine pe Sergiu. 

Nimeni n-a mai reușit să facă la Dinamo în ultimii ani ce au făcut Contra și Sergiu, au jucat atunci cu titlul pe masă, în ultima etapă. Am fost puțin dezamăgită, dar am spus că dacă Contra nu l-a luat mai bine nu ne mai gândim, ne antrenăm în continuare, mergem mai departe. S-a văzut puțin în jocul lui Sergiu, după ce nu a fost convocat, dezamăgirea asta a contat pentru el. Lucrurile astea te întăresc. Dacă va fi convocat, va fi ca o bucurie în plus”. 

Andreea: „La Dinamo, doi antrenori nu l-au avut la suflet!”

Andreea a dezvăluit la GSP Live că Sergiu a avut o perioadă grea la Dinamo, din cauza faptului că nu s-a înțeles cu doi antrenori. 

„Dacă mi-am dorit ceva pentru Sergiu, cât am fost în România, pentru viitor, a fost să ajungă la o echipă unde să fie dorit și susținut de antrenor. Am văzut ce înseamnă la el să nu fie susținut de antrenor, în evoluțiile lui, și în tot ce s-a întâmplat la Dinamo. Au fost doi antrenori care nu l-au avut la suflet, și asta s-a văzut clar în evoluțiile lui. 

Sergiu când este susținut și în relații bune cu antrenorul, o să vezi pe teren. El vrea să fie respectat și să i se respecte munca. S-a simțit foarte greu, mai ales pentru că în acea perioadă grea l-am născut pe Zian, și din cauza a ceea ce se întâmpla la Dinamo nu se putea bucura de cel mai frumos moment din viața lui”, a spus Andreea Hanca la GSP Live. 

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Pandemia de coronavirus le strică planurile soților Hanca: „Nici nu știu unde o să nasc!”

EXCLUSIV VIDEO Ce soluții drastice ar putea lua Federația Poloneză de Fotbal: „Există posibilitatea să ți se reducă salariul cu 20-25%. Sunt probleme mari!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mordi
mordi  •  21 Martie 2020, 14:25

articol de *** cu neica nimeni despre neica nimeni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  21 Martie 2020, 00:19
Postat de maccsero pe 20 Martie 2020, 16:43

De ce ne interesează pe noi nevasta lui Hanca?!

Morala interviului e ca la Hanca acasa canta gaina, nu cocosul.

899114047191752
Gabriel Gabriel  •  20 Martie 2020, 19:11

mare fotbalist si Hanca asta!:))vai de stea noastra suntem...ce dreaca s fcem cu asta la nationala:(

Vezi toate comentariile (4)
Comentează