INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Andrei Ciolacu are o nouă echipă! Fostul atacant al Rapidului a semnat cu Avezzano Calcio: „Le voi demonstra celor care nu au avut încredere în mine că încă mai pot”

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 19:31

Andrei Ciolacu (27 de ani), fostul atacant al celor de la Rapid, s-a transferat în Serie D, la gruparea Avezzano Calcio.  

Mutarea fostului vârf al giuleștenilor la Avezzano a fost confirmată de presa italiană: „Clubul a oficializat transferul lui Andrei Cosmin Ciolacu la formația alb-verde. Atacantul e deja disponibil pentru a fi folosit de antrenorul Antonio Mecomonaco pentru meciul cu Jesina de pe 2 februarie”.  

Andrei Ciolacu a jucat de-a lungul carierei pentru Rapid, CS Oltopeni, Slask Wroclaw, ASA Târgu Mureș, Warriors FC, Juventus București, Metaloglobus, și. Tskhinvali.

7 goluriîn 56 de meciuri a bifat Andrei Ciolacu la Rapid, pentru care a evoluat între 2011 și 2014

Contactat de GSP.RO, Ciolacu a explicat de ce a ales Avezzano și ce planuri are: „Italia îmi oferă stabilitate și condiții bune pentru a face performanță, de aceea am ales această ofertă. 
 

În ultimele 5 luni nu am jucat din cauza procesului pe care l-am avut și încă îl am cu fostul club din Georgia care are probleme financiare. Am reziliat contractul cu Tskhinvali când loturile erau deja făcute la noi.

Ei m-au contactat printr-un agent italian. Mi-a fost destul de greu să îmi găsesc o echipă OK, care să ofere stabilitate pentru că nu am jucat de 5 luni și toate cluburile cu care am avut discuții au fost sceptice. Deși, în tot acest timp, eu m-am antrenat în cadrul unei echipe din București și mi-am păstrat forma fizică. Le voi demonstra celor care nu au avut încredere în mine că încă mai pot juca și targetul meu e să joc din nou la un nivel cât mai înalt pentru că am 27 de ani și mă simt foarte bine, iar fotbalul este totul pentru mine”.

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
511110169080791
George Burcasimi  •  31 Ianuarie 2020, 20:54

Din pacate la noi ,multi fotbalisti se cred mai valorosi decat sunt in realitate ,si freaca bancile de rezerva la niste cluburi de modesta valoare .Si o fac pentru bani ,pentru cluburile de la care pleaca,pentru impresari ,dar nu se gandesc si pentru cariera lor sportiv.Sa nu fim naivi ,si sa ne amintim ,ça Dan Petrescu ( ca jucator nota 10 ,dar ca om nota 2 ) à fost singurul jucator din Generatia de aur,care nu prea a fost rezerva prin strainatate!

persanu
persanu  •  31 Ianuarie 2020, 20:08

Da ba, mai poți si Ioniță de la Rapid se credea Zeu si a ajuns sa demonstreze in parcuri ca e cel mai bun. Il aplauda babele numai pentru freză in rest el a rămas luptător si rapidist, mai e puțin si se termina fotbalul si pentru el sa vezi cand se trezește la 6 dimineața sa mearga la muncă.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează