STRANIERI  ·  SPANIA

Antrenorul lui Getafe e foarte interesat de Marica: ”E la un nivel extraordinar” :)

Marica a mai jucat în sezonul 2013-2014 la Getafe, de-acolo plecînd la Konya, unde a dat două goluri în 9 meciuri
Marica a mai jucat în sezonul 2013-2014 la Getafe, de-acolo plecînd la Konya, unde a dat două goluri în 9 meciuri

Articol de - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 00:00

Entuziasmat de român, Fran Escriba i-a zis lui Craioveanu, aflat la discuții cu Ciprian: "Gică, mi-ar plăcea să contez pe un vîrf ca el. Este căpitanul României pînă la urmă”.

Marica s-ar putea înțelege astăzi cu Getafe, negocierile cu formația spaniolă avansînd la ultimele detalii. Craioveanu, prezent la discuții alături de Ciprian, susține că transferul nu depinde de bani și că atît antrenorul, cît și clubul sînt foarte interesați de revenirea atacantului de 30 de ani.

Care însă n-a jucat decît 6 minute în ultimele 10 luni, desele accidentări făcînd-o pe Konya să-i rezilieze acordul!

"Mi-au spus: «Gică, e la un nivel extraordinar și mi-ar plăcea să contez pe un jucător ca el. Este căpitanul României pînă la urmă». El a lăsat o impresie extraordinară aici, a evoluat foarte-foarte bine, a fost decisiv la rămînerea echipei în prima ligă și a marcat 7 goluri. Nu este vorba de bani, Ciprian trebuie să joace, vine Europeanul peste puțin timp", a dezvăluit Craioveanu la DigiSport.

Acesta a explicat de ce Getafe ar semna în cel mult o săptămînă: "Are și Scepovici ofertă foarte bună din China și de-asta mai așteaptă un pic antrenorul. Iar Sarabia vrea să plece la Watford".

"Cred că pentru Marica e cea mai bună soluție. Una e să joci pe Bernabeu sau Camp Nou, unde calci în templul fotbalului mondial, alta la Voluntari ori Chiajna"
Gică Craioveanu, ex-atacant Getafe, la DigiSport

31de minute a prins Marica în ultimele 9 luni, strînse din 2 meciuri la Konyaspor în campionatul TurcieiGestul total neașteptat făcut de prima și ultima soție a lui Cristi Borcea
Libertatea
Comentarii (9)
talpaiadului  •  10 Ianuarie 2016, 16:16

Marica a pus suflet la nationala, nu ca altii...Bafta Marica, eu sper sa iasa transferul si sa joace pana la euro, ca avem mare nevoie de el pe teren. Nu inteleg de ce se arunca in el cu noroi in mod constant. Decat Radu Stefan care joaca meci de meci in Italia si refuza nationala, mai bine Marica, asta are probleme la club, dar vine la nationala cu drag.

tzusti_reloaded  •  10 Ianuarie 2016, 13:53

DACA E ATAT DE PREGATIT SI LAUDAT.. SA L VEDEM.. LA LIGA E IN TOI SI IN MAX 2 SAPT AR TREBUI SA FIE PE TEREN.. -SPECIALISTII- FCSP UITA ASTA.. DACA VREA LA EUROPENE.. ARE TIMP SA JOACE ... IN MECIURI OFICIALE...IMEDIAT.. SI SA LAMUREASCA CE SI CUM E CU .. NIVELUL LUI ..EXCEPTIONAL..NEMAPOMELINGURA

Bertie Joc  •  10 Ianuarie 2016, 13:51

da, capitanul nejucator al Romaniei, ca la tenis :) a stat in ultimii anii mai mult antrenandu-se singur decat jucand. nu l-a mai vrut nimeni dupa ce l-au vazut si au constatat ca ii dadeau salariu mare degeaba. sper sa ma insel si sa sa ma contrazica prin jocuri bune, dar...

Vezi toate comentariile (9 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1