INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Antrenorul Parmei, încă un avertisment pentru Man: „Doar așa va mai intra titular”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 10:52 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 11:42

Enzo Maresca a apreciat jocul lui Valentin Mihăilă (21 de ani), care a reintrat ca titular, chiar dacă nu a marcat, și i-a mai dat un avertisment lui Dennis Man (23 de ani), din nou rezervă neutilizată la Parma, 1-0 cu Vicenza.

Unul câștigă încredere și altul pierde teren în ochii antrenorului. Aceasta e situația actuală a celor doi români de la Parma, confirmată și în ultimul meci din Serie B, câștigat cu 1-0 contra Vicenzei. Valentin Mihăilă a fost titular în 3-5-2-ul lui Enzo Maresca, pe postul de aripă stânga, și chiar dacă nu prinde finalul pe teren, cum s-a întâmplat și luni, când a ieșit în minutul 62, are prestații remarcabile.

Mihăilă, notat cu 6,5

Antrenorul squadrei gialloblu a ținut să-l remarce pe fostul oltean la conferința de presă: „Mihăilă s-a sacrificat mult. A contribuit atât în ofensivă, cât și pe faza de atac. El are calități preponderent ofensive, dar, când a trebuit, s-a sacrificat pentru echipă. A irosit ocazii, însă cel mai important lucru este că el a ajuns în acele situații. Golurile vor veni". 

Iar agenția Parmalive l-a notat cu 6,5: „Invincibil atunci când accelerează, a pus apărarea Vicenzei într-o neliniște constantă. A avut șansa să înscrie, dar a ratat după un sprint de 60 de metri".

Antrenorul Parmei despre Man: „Totul depinde de el"

În schimb, Dennis Man a rămas a doua oară la rând rezervă nefolosită și Maresca i-a mai dat un avertisment, după cel din etapa precedentă. 

„Sunt mai mulți care n-au jucat deloc. Acum joacă mai puțin, dar, dacă va munci mai mult, va intra în următoarele meciuri. Dennis doar trebuie să dea mai mult în această săptămână și va intra. El face parte din grupul care ar trebui să facă diferența și, mai presus de toate, să-și asume o responsabilitate. Totul depinde de Man.", a spus antrenorul Parmei. 

Citește și alte știri despre stranieri: 

Olimpiu, noul „rege” al Galatei » Fanii sunt în delir: „Ronaldo îți va da numărul lui Moruțan"

„Un cuțit în inima lui Ahmetov” » Nu-l iartă pe Lucescu pentru trădarea istorică: „Cum să-ți fie atât de ușor să faci asta?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
176901212832165
Dan Petnaise  •  02 Noiembrie 2021, 22:50

GSP-ule, puteai să dai alt titlu: Mihăilă e în formă și Man e varză.

iulian_ene
iulian_ene  •  02 Noiembrie 2021, 20:30

Man n-are cifre slabe. Doua goluri la nici 5 meciuri intregi jucate. Plus problema cu covidul. S-a declarat "problema Man" prea devreme, dpmdv.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Noiembrie 2021, 20:23

man e teapa ...de unde mai mult?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează