INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Antrenorul lui Tottenham a dezvăluit problema lui Radu Drăgușin: „Nu are ritmul necesar”

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 13:52 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 13:52

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou (58 de ani) a vorbit despre probleme echipei sale la conferința de presă de dinaintea meciului cu Crystal Palace, din etapa 27 din Premier League.

Postecoglou a declarat că lipsa echipei sale din competițiile europene în acest sezon scade șansele unor jucători de a prinde meciuri. Printre acești jucători se numără și internaționalul român, Radu Drăgușin (22 de ani), care n-a apucat să debuteze ca titular pentru Tottenham.

UEFA l-a sancționat dur pe Gigi Becali, după ce acesta a recunoscut că a pariat pe un meci jucat de FCSB
FCSB
UEFA l-a sancționat dur pe Gigi Becali, după ce acesta a recunoscut că a pariat pe un meci jucat de FCSB

Ange Postecoglou: „Nu are ritmul necesar”

Tottenham va juca în total 41 de meciuri în sezonul de debut al lui Ange Postecoglou. Tehnicianul australian a disputat 53 de partide în sezonul trecut pe banca lui Celtic, iar în sezonul precedent acestuia, 60 de partide.

„Pentru noi, o echipă care vrea să evolueze la cel mai înalt nivel, există nevoia de un lot puternic, iar pentru a avea un lot puternic și bine pregătit este nevoie de multe meciuri în care jucătorii să prindă oportunități.

În acest moment, dacă un jucător se accidentează, există cazul să avem o singură variantă de înlocuire, un jucător care nu a mai jucat de 4 sau 5 meciuri. Problema unui astfel de jucător este că nu are ritmul necesar.

La Celtic lucrurile erau opuse, mi-a fost mult mai ușor să pregătesc mai multe meciuri, pentru că puteam face rotații în echipă, astfel majoritatea jucătoriilor prindeau suficiente minute”, a declarat Ange Postecoglou, potrivit DailyMail.

Ange Postecoglou: „Mi-aș fi dorit să jucăm mai multe meciuri”

Deși lotul lui Tottenham a fost măcinat de accidentări de-a lungul acestui sezon, cea mai recentă fiind cea a brazilianul Richarlison, Postecoglou susține că și-ar fi dorit ca Tottenham să fi participat în mai multe competiții în acest sezon.

„Nu cred că ar fi fost un avantaj sau un dezavantaj, depinde de mai mulți factori. Dacă mi-aș fi dorit să jucăm în Europa? Absolut, 100%.

Nu e prima dată când mă confrunt cu probleme de lot. Mi s-a mai întâmplat înainte și la echipele precedente. Am avut multe accidentări în acest sezon, majoritatea cauzate de felul în care ne antrenăm și jucăm”, a completat antrenorul lui Tottenham.

VIDEO. Premier GSP » Pe cine ar putea înlocui Radu Drăgușin în primul „11” la Tottenham?

Vezi și alte știri:

Pep Guardiola a numit antrenorul care ar putea prelua Barcelona după plecarea lui Xavi
BARCELONA
Pep Guardiola a numit antrenorul care ar putea prelua Barcelona după plecarea lui Xavi
Becali, replică dură pentru Rotaru: „Mihăiță, sunt idiot dacă mă iau după tine”
FCSB
Becali, replică dură pentru Rotaru: „Mihăiță, sunt idiot dacă mă iau după tine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
therealreddog33
therealreddog33  •  03 Martie 2024, 00:42

Respectul e foarte important. Și eu cred ca Napoli i s-ar fi potrivit mai bine. La Bayern ar fi fost cam a 4 a soluție, la Spurs e a 3 a. Napoli nu are asa fundași centrali de clasa lui Romero. Natan și Ostigard sunt de nivelul lui Radu, Rhamani poate un pic mai bun. E si un campionat mai lent, mai tactic. Asta e, dacă face ce ii cere băiatul cu cardurile clonate...la fotbal se zice ca îți dai cu stângul în dreptul.

VardyParty
VardyParty  •  03 Martie 2024, 00:21
Postat de marius1979 pe 02 Martie 2024, 20:56

Acuma serios Tu l-ai juca pe Dragasin in loc de Romero sau Van ala? No fii Poste asta Guardiola dar nici prost nu cred ca e. Dragu a nostru o așa joace când se rup aialalti. Asta e

Cam asta e esența, frate.

VardyParty
VardyParty  •  03 Martie 2024, 00:20
Postat de therealreddog33 pe 02 Martie 2024, 19:57

Eu nu cred ca îl ține pe tușă fără motiv, ci probabil chiar nu e pregătit de Premier League. Din ce redau ăștia în articol, vorbește la general Ante. Dar probabil că tu ai citit articolul direct (si complet) în presa din UK, nu am informația asta, asa ca te cred pe cuvânt:). Totusi Romero a marcat azi, Van de Ven chiar face un super sezon, ii va fi greu lui Drăgușin să se impună, dar asta e competiția la fotbal.

E OK; chiar ai dreptate. Şi eu am sărit calul, degeaba (story of my life). Sunt douā aspecte aici: altul in EPL, avem? NU. In plus, si la 1.90m - la 22 ani, tot copil e. O sā îşi dea drumul. Cel puțin, in primā fazã, a părut cā și Spurs l-a vrut foarte tare, şi și grecul și mai și. Puțin, bietu’ Drăgușin, a plecat pe fentā, cum ar fi plecat oricare dintre noi. Pācat. E părerea mea, ca Napoli (echipã + oraș) i s-ar potrivit mult mai bine. Plus ca ştia perfect limba, modul de recuperare si lucru al italienilor, campionatul, toți jucātorii, cam totul. Dar dacā impresarul a vrut altfel… Oricum, respect pentru modul civilizat in care ai răspuns. Nu cā-l meritam.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează