INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REZILIERE

Anunţ de ultimă oră! Un antrenor român a fost demis deşi era pe primul loc în campionat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2015 20:03

Ioan Andone era pe primul loc în Cipru cu Apollon, însă șefii clubului nu au fost deloc mulțumiți de ultimele rezultate ale echipei şi au decis ca azi să pună capăt colaborării.

Apollon a pierdut pe teren propriu cu Anorthosis, scor 1-3, și a ratat astfel șansa de a se distanța de APOEL, locul 2, care a pierdut în deplasare cu AEK Larnaca, 0-1.

Site-ul oficial al clubului cipriot a anunţat azi rezilierea contractului dintre cele două părţi:

" Apollon Limassol anunţă încetarea colaborării cu antrenorul Ioan Andone şi secunzii acestuia, Adrian Iencsi şi Paolo Potocnik. Apollon le urează celor trei mult succes în viaţa personală şi profesională", a menţionat sursa citată.

19 meciuri a condus Andone formaţia cipriotă şi are un palmares excelent (12 victorii, 4 egaluri şi 3 înfrîngeri)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
76dani
76dani  •  09 Aprilie 2015, 08:39

Dacă vor pierde campionatul vor fi de tot râsul! Sunt stelist dar imi place Andone, poate vine să ajute la Dinamo, dacă se vrea asta!

jalabert
jalabert  •  09 Aprilie 2015, 00:49

asta chiar ca e buna. andone i-a adus pe primul loc pa ruptii aia cand APOEL era favorita clara la titlu un fel de steaua la noi si il dau afara. oricum andone e antrenor de calibru a aratat-o si la CFR si la dinamo si la ciprioti. se poate spune ca are 4 titluri in palmares.

loritzu
loritzu  •  09 Aprilie 2015, 00:07

Hai poate punem si noi un antrenor in loc de un pacalici !

Vezi toate comentariile (48)
Comentează