INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Anunț important făcut de presa din Italia! Un român a ajuns pe lista lui Newcastle, însă șefii clubului îi pregătesc o surpriză URIAȘĂ

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 12:02

Portarul român al celor de la Inter, Ionuț Andrei Radu, a intrat în atenția celor de la Newcastle și Cagliari, a anunțat site-ul tuttomercatoweb.com.

Sursa citată anunță însă că Inter nu pare dispusă să-l cedeze pe Radu, acesta urmând să devină rezerva lui Samir Handanovici în sezonul următor.

Radu și-a prelungit contractul cu Inter în toamna anului trecut. Românul are contrac cu formația din Italia până în vara anului 2020.

Goalkeeperul de 19 ani a trecut pe la FCSB și Dinamo, iar acum evoluează la Inter Primavera din 2013 și are evoluții foarte apreciate.

A debutat și pentru prima echipă în mai 2016, într-un meci pierdut de echipa sa cu Sassuolo, 1-3. A intrat atunci pe teren în minutul 72 în locul lui Carrizo.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează