INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Anunțul președintelui lui Genoa despre transferul lui Radu Drăgușin: „Acord de principiu stabilit cu Napoli”

Radu Drăgușin are evoluții apreciate și în acest sezon
Radu Drăgușin are evoluții apreciate și în acest sezon

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 10:58 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 16:11

Radu Drăgușin (21 de ani) a fost lăudat de Alberto Zangrillo, președintele lui Genoa, la finele partidei din Serie A de la Bologna (1-1): „E un jucător și un băiat extraordinar care are valori morale solide. Nu ne forțează nimeni să-l vindem”. Gazzetta dello Sport l-a notat cu 6,5: „Perfect la închidere, de neînvins la cap”.

Radu Drăgușin și-a continuat aseară seria evoluțiilor reușite la Genoa cu încă 90 de minute cu substanță și calitate. Apărătorul care nu a ratat niciun minut în acest sezon din Serie A a fost lăudat în presa peninsulară și a primit nota 6,5. „Are simț bun al poziționării, perfect în a închide spațiile și de neînvins la jocul de cap", l-a caracterizat Gazzetta dello Sport.

După ce fanii i-au cerut demisia, Cosmin Olăroiu a aflat decizia conducerii
AL SHARJAH
După ce fanii i-au cerut demisia, Cosmin Olăroiu a aflat decizia conducerii

Radu Drăgușin ar crește media de înălțime la Napoli!

Și agenția Tuttomercatoweb.com l-a elogiat: „Liderul defensivei genoveze. Dacă marile forțe ale Seriei A și din elita Europei îl curtează și încearcă să-l transfere nu e o întâmplare". Tuttonapoli.net completează: „Este un jucător care întrunește toate calitățile. Ca vârstă, potențial și structură fizică.

Jucătorul de 1,91 m e un specialist la mingiile aeriene, capitol la care Napoli stă cel mai rău din Serie A, având cea mai mică medie de înălțime. Campioana a alocat pentru ianuarie un buget de transferuri de 60 de milioane de euro, bani suficienți pentru Drăgușin".

Președintele lui Genoa: „Nu avem nevoie să-l vindem"

Pentru prima oară de când a început "telenovela" Drăgușin a ieșit cu o declarație și președintele Grifonului. „Drăgușin e un jucător și un băiat extraordinar, care grație acestui mare club a știut și a putut să se exprime. Și pentru că este un tip cu valori morale solide. Clubul va face alageri, dar nu va fi obligată de nimeni să vândă. 

Nu avem nevoie de bani și să-l cedăm pe Drăgușin pentru oricare motiv ciudat. Avem mereu datoria de a ne comporta într-un mod sănătos, mai ales în numele tifosilor acestei echipe", a anunțat Alberto Zangrillo.

Corriere dello Sport: „Înțelegere pe jumătate pentru Drăgușin"

Corriere dello Sport a venit cu noutăți după negocierile de ieri: „Napoli a ajuns la un acord pe jumătate cu Genoa. Pe lângă suma de bani deja oferită, 15 milioane de euro, campioana Italiei a schimbat formula în cazul lui Zanoli. Acesta va fi dat definitiv, nu doar împrumutat, ca în situația lui Ostigard, astfel încât pachetul total să se apropie de cele 30 de milioane dorite de Genoa".

Pe de altă parte, Tottenham ar trebui să urgenteze transferul românului, după ce Ben Davies, folosit de managerul Ange Postecoglou ca variantă de avarie în centrul apărării, s-a accidentat în meciul din Cupa Angliei, de aseară (1-0 cu Burnley).

Mai presus de toate, îmi doresc ca Drăgușin să rămână cu noi. Radu a crescut mult, știe să acopere foarte bine spațiul în spatele lui, este un fotbalist european. Mi se pare normal că sunt multe zvonuri de transferuri, sunt puțini fundași ca el
Alberto Gilardino, antrenor Genoa

Citește și alte știri de fotbal internațional

Doliu în Brazilia: legendarul Mario Zagallo a murit la 92 de ani! Era de 4 ori campion mondial
DECES
Doliu în Brazilia: legendarul Mario Zagallo a murit la 92 de ani! Era de 4 ori campion mondial
Tottenham s-a chinuit în Cupa Angliei cu codașa din Premier League » Criză de fundași până la transferul lui Drăgușin
TOTTENHAM
Tottenham s-a chinuit în Cupa Angliei cu codașa din Premier League » Criză de fundași până la transferul lui Drăgușin

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close