INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DANEMARCA

Atacantul "vânat" de FCSB și Dinamo a spus tot după transfer: "Mi-am schimbat modul de a gândi și am revenit cu 5 goluri în 4 meciuri"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 17:02

Adrian Petre (19 ani), fosta senzație a celor de la UTA, în prezent la Esbjerg, a vorbit despre trecerea de la fotbalul românesc la cel danez, dezvăluind cum a reușit să se acomodeze în Danemarca.

"Trecerea de la Liga 2-a din România la cea din Danemarca a fost destul de complicată pentru mine. Nu am reuşit să mă impun de la început acolo, e diferenţă mare de antrenamente, pre­gătire, mentalitate.

În primele cinci meciuri, am înscris un singur gol şi am trecut pe bancă şi chiar am stat în tribună la două jocuri. Dacă nu dai randament, pe antrenor nu îl interesează numele tău, suma de transfer, nu contează nimic. Atunci am realizat că trebuie să muncesc mult mai mult, să-mi schimb modul de a gândi şi am revenit cu cinci goluri în patru meciuri.

Pot spune că a fost izbucnirea mea şi acum sunt considerat primul atacant dintre cei 5 din lotul lui Esbjerg, dar asta nu înseamnă că lucrurile vor rămâne aşa dacă nu voi continua să dau goluri şi mai ales să-mi aduc aportul la rezultate bune pentru echipa mea. Multă lume se aştepta să am, poate, 15-16 goluri date în Danemarca, dar era imposibil să se întâmple asta", a dezvăluit tânărul atacant, într-un interviu acordat celor de la glsa.ro.

Până să ajungă la Esbjerg, Adrian Petre a evoluat în Liga 2-a din România, la UTA, unde a impresionat în sezonul precedent, reușind 28 de goluri. În trecut, tânărul atacant, component al naționalei U21, a fost dorit și de FCSB și Dinamoș, însă a ales să plece în străinătate. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
smdb
smdb  •  14 Decembrie 2017, 17:52

"Atunci am realizat că trebuie să muncesc mult mai mult, să-mi schimb modul de a gândi". This. Asta spune tot despre mentalitatea fotbalistului roman. In RO munca nu e "cool". Cool e misto-ul, cool sunt femeile de plastic, bautura, scandalul, etc, etc. Munca e pentru fraieri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează