INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Bătaie pentru Alex Maxim! Marius Șumudică face tot posibilul ca să-l păstreze: „E născut, nu fabricat! Are deja 3-4 oferte”

Alex Maxim impresionează la Gaziantep
Alex Maxim impresionează la Gaziantep

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 22:17

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a vorbit despre mijlocașul Alex Maxim (29 de ani), împrumutat de la Mainz, și spune că este pe lista mai multor cluburi din Turcia.

„Mi-am dat seama în 10 minute de calitățile lui Maxim. La primul antrenament, tot după primele 10 minute, a fost aplaudat de colegi după ce au văzut ce calități are. Maxim este un talent, este extraordinar. Este genul de fotbalist care se naște și care nu e fabricat. Sper să mai stea la mine un sezon. Oricum, sunt 3-4 echipe din Turcia care vor să-l ia. Eu sper ca eu să am câștig de cauză și să mai stea cu mine până la finalul sezonului viitor.

În plus, eu sunt convins că Maxim va fi și o soluție pentru echipa națională. Alex are și o oarecare educație, dobândită din Germania, care-l ajută să se antreneze. Baza o are, în plus are și stângul și dreptul”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

1.600.000 de euroeste cota lui Alex Maxim

Maxim s-a făcut cunoscut în România la Pandurii, echipă de la care a fost transferat în 2013 la Stuttgart. Alex a continuat în Germania, la Mainz, iar din luna ianuarie este împrumutat la Gaziantep, formație pregătită de Marius Șumudică.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Alex Maxim se plânge de tratamentul străinilor: „Un român nu va fi niciodată în aceeași oală cu spaniolii sau germanii. Lor li se acordă mai multe șanse”

Mesajele postate de Cristiano Ronaldo despre prevenția infectării cu COVID-19, de 40 de ori mai mediatizate decât cele ale OMS

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
remarque
remarque  •  17 Aprilie 2020, 09:14

E bine ca are si stangul si dreptul. Si la fel emisferele cerebrale. Acum mai ramane sa faca ceva cu toate astea. Fotbalistic vorbind. Pentru ca material e realizat. A gasit fraierii care sa-l plateasca pentru nimic.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  17 Aprilie 2020, 05:59

..... )

fibra
fibra  •  17 Aprilie 2020, 00:39

Nemaipomenit , încă mai există echipe care vor să mai ia plasă cu un ratat ca cei mai mulți fără pic de minte. Chiar nu cred așa ceva.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează