INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FCSB

Becali dă din casă: „Vorbesc des cu Budescu. Să vă spun ce i-a zis nevasta” :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 13:44

Forma bună al lui Constantin Budescu (29 de ani) la Al Shabab îl face pe Gigi Becali să aibă nostalgii cu fostul mijlocaș al lui FCSB.

Patronul FCSB a dezvăluit că vorbește des cu Budi și că acesta ar putea reveni într-o zi la FCSB. 

„În trecut se spunea că, pentru a avea posesie, Budescu trebuie să joace pentru echipă. Nu e vorba că regret că l-am dat, dar am o nostalgie. Îmi imaginez cum am fi fost cu el în cupele europene. Cred că eram calificați în Europa League. Și cred că și în campionat jucam mai bine.

Vorbesc des cu el. E greu de luat, dar ne putem trezi cu el într-o zi! Dani Coman mi-a spus că și el vorbește cu el, iar Budescu zice mereu de Steaua. I-a spus nevasta «Nu mai vorbi de Steaua, că ții la Becali mai mult decât la mine». Şi eu m-am înţeles bine cu el, e un băiat cu calitate”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Budescu a jucat la FCSB în sezonul 2017-2018, venind la Astra, având 13 goluri în 37 de meciuri.

Vezi și:

VIDEO Budescu, SHOW total în Arabia Saudită! I-a ridicat în picioare pe șeici cu o dublă de senzație: e golgeter și a reînscris echipa lui Șumudică în lupta pentru titlu

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  12 Ianuarie 2019, 23:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  12 Ianuarie 2019, 22:04

Cat de pervers si necredibil poate sa fie acest Gigi Becali !! Nu a trecut nici macar un an de zile de cand il balacarea la televizor ca este indolent si ca va sta pe banca de rezerve, iar acum incearca sa-l pupe in fund si sa afirme ca ar fi ajuns in cupele europene cu Budescu in echipa !! Afirmatia aia cu nevasta lui Budescu este o alta tampenie inventata de ciobanul fardat !!

merace
merace  •  12 Ianuarie 2019, 22:03

Gigi, de ce nu da el la presa ce zice nevasta sa personala?! De ce o tine muta in casa, dar vorbeste el la presa despre nevestele altora?! I-o fi rusine cu ea, nu are nimic de zis, de barbat umflat ce e el?! :D

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close