INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Blat cu bulgarii?! » Ştefan Radu a jucat într-un meci cu Levski suspectat de aranjament

Ștefan Radu își caută drum printre adversari la Sofia într-un meci cu miros urît
Ștefan Radu își caută drum printre adversari la Sofia într-un meci cu miros urît

Articol de - Publicat miercuri, 04 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 03 iunie 2014 21:53

Parlamentul European a fost sesizat că amicalul în care fundaşul român a jucat prima repriză se află pe lista celor trucate la pariuri. Sofioţii au întors de la 0-2 la pauză şi au învins cu 3-2.

Ştefan Radu a luat parte la un meci bănuit de conexiuni cu mafia pariurilor. Amicalul pierdut cu Lazio, 2-3 cu Levski, se află pe lista potenţialelor blaturi din sezonul trecut raportate la Parlamentul European de Federbet, Federaţia operatorilor din sectorul pariurilor, care luptă împotriva manipulării rezultatelor.

Fundaşul român a jucat doar primele 45 de minute, la capătul cărora biancocelestii conduceau cu 2-0. Radu a ieşit la pauză, iar bulgarii au revenit în meciul disputat pe 23 mai, la Sofia.

S-a făcut 3-2, prin "dubla" lui Makriev (47, 58) şi S. Ivanov (76). Combinaţia 2 pauză/1 final şi victoria lui Levski cu peste 2,5 goluri au fost cele mai pariate evenimente şi pe sume mari, potrivit sesizărilor făcute de Federbet.

În repriza a doua, antrenorul Edy Reja a introdus foarte mulţi tineri, doar Ciani şi Cavanda de la prima echipă terminînd amicalul în teren. Alături de Levski, Lokomotiv Sofia şi Lokomotiv Plovdiv se mai află pe lista cluburilor din Bulgaria angrenate în blaturi. Ultima la un "over live", 0-3 cu PSV, pe 9 ianuarie.

Nica, rezervă în alt meci dubios
Între meciurile dubioase apare şi unul din Serie A, în ultima etapă, Catania - Atalanta. Constantin Nica a fost numai rezervă la oaspeţi, învinşi cu 2-1 în Sicilia într-un joc lipsit de miză.

Pariurile s-au axat pe combinaţia victoria gazdelor, ambele echipe înscriu şi peste 2,5 goluri, a dezvăluit ieri "Gazzetta dello Sport". Din Serie B, sînt anchetate Cittadella - Empoli 2-2 (25 mai) şi Palermo - Crotone 0-0 (29 mai).

9 meciuri oficiale ale echipelor italiene din sezonul trecut sînt bănuite de blat: 1 în Serie A, 3 în Serie B şi 5 în Lega Pro

3 milioane de euro este suma estimată că s-ar fi mizat pe partidele suspectate de aranjamente în luna mai a acestui an

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  04 Iunie 2014, 10:27

daca se demonstrea za cine e vinovat sa plateasca grav, poate clubul, poate vre-un jucator

Vezi toate comentariile (1)
Comentează