INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Bölöni le dă bătăi de cap comentatorilor belgieni » A transferat la Anwerp un internațional cu nume imposibil de pronunțat

Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC
Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 09:27

Zotsara Randrambololona este un atacantul în vârstă de 23 de ani, născut în Franța și vine de la Virton, club din prima ligă de amatori belgiană.

Fanii lui Royal Antwerp au așteptat 13 ani să vadă echipa din nou în elită. Dar, când mai sunt doar două săptămâni până la startul campionatului (joacă pe 28 iulie cu Anderlecht), încep să se îngrijoreze.

În afara lui Jaadi, mijlocaș ofensiv adus gratis de la Mechelen, Bölöni nu a mai transferat decât "o extremă al carei nume i-ar putea da dureri de cap crainicului stadionului Bosuil", se amuză cotidianul local Gazet van Antwerpen.

Extrema este Zotsara Randrambololona, are 23 de ani și vine de la Virton, prima ligă de amatori belgiană (D3). Un fotbalist născut în Franța cu o selecție în "naționala" Madagascarului, care a mai jucat la echipele secunde de la Sedan și Auxerre. Acesta a semnat un contract pe două sezoane, cu opțiune pentru al 3-lea.

Bölöni îl vrea la Antwerp și pe francezul cu origini congoleze Dylan Batubinsika. Un fundaș central de 21 de ani observat la formația B a lui PSG.

L-a avut pe Rabé la Nancy

Bölöni a mai pregătit un jucător francez cu origini malgașe. Éric Rabésandratana, alintat Rabé de coechipieri, l-a avut antrenor pe Loți 3 ani la Nancy (1994-1997), până când "închizătorul" care putea evolua și stoper s-a transferat la PSG. 

7 goluri a marcat sezonul trecut Randrambololona la Virton, în prima ligă de amatori belgiană

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  13 Iulie 2017, 15:30

Slabe sperante sa nu fii dat afara inainte de 10 etape,draga Loti.

ray51
ray51  •  13 Iulie 2017, 13:24

Piporopircanesciana! Asta-i.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează