INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHARLEROI - ANTWERP 2-1

Bölöni, supărat și pe jucători, și pe jurnaliști: „Vreți să-i desființez pe toți pentru o înfrângere?”

Articol de - Publicat luni, 12 august 2019 11:24

Antrenorul Ladislau Bölöni a făcut cinci schimbări în echipă, și Antwerp a pierdut primul meci din acest sezon pe terenul lui Charleroi, scor 1-2.

După trei victorii, două în campionat și una în Europa League, Loți Bölöni a schimbat cinci jucători, menajându-și o parte dintre titulari pentru returul de joi cu Plzeň (1-0 în prima manșă). Și a pierdut în ultimul minut, 1-2 la Charleroi.  

„Când faci rotații, fără îndoială că au impact asupra echipei", admite antrenorul. „Da, poate că aceasta este cauza jocului nostru mai slab. Totuși, nici chiar asta nu poate justifica înfrângerea noastră”.  

„Prea lenți în luarea deciziilor” 

L-au enervat erorile din defensivă, mai ales în prima repriză, în special în centrul apărării, la cuplul Batubinsika - Seck. „Au fost 45 de minute de greșeli. Fundașii centrali s-au pus singuri în dificultate. Uneori, au fost prea lenți în luarea deciziilor”. 

Însă Bölöni refuză să-i critice prea mult, spunându-le jurnaliștilor belgieni: „Vreți să-i desființez pe toți pentru o înfrângere? Nu uitați că această apărare a rezistat cu Plzeň. Știu că nu suntem perfecți, dar mai știu că Seck a jucat al patrulea meci de campionat aici, iar Batubinsika revine după un an pierdut. Pot fi mult mai buni”.

A pierdut un stoper pentru 6 luni 

În această vară, Bölöni a cumpărat doi jucători: un „închizător” camerunez de 21 de ani, Martin Hongla (Granada B, 1,6 milioane de euro), și un stoper nigerian de la Paços Ferreira, Júnior Pius (23 de ani). 

Primul de-abia a debutat duminică. Ultimul a aflat cât va sta după accidentarea de joi, din Europa League. Pius a suferit o leziune la ligamentele încrucișate ale genunchiului și va sta șase luni după intervenția chirurgicală.

Citește și:

EXCLUSIV A lucrat cu Mauricio Pochettino și Costel Gâlcă la Espanyol și vrea la FCSB: „Am auzit că Becali ar face echipa” + Cum ar vedea relația cu patronul 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rivaldinho
rivaldinho  •  12 August 2019, 12:28

Ce instructie face cu ei! Numai uitati-va la fetele lor stoarse..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează