INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Bölöni atacă după ultimele rezultate: „Ne-au privat de puncte în ultimele meciuri. O s-aducem arbitri din Mongolia”

Articol de - Publicat luni, 26 aprilie 2021 13:12 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 13:50

László Boloni (68 de ani), antrenorul lui Panathinaikos, s-a plâns de deciziile defavorabile ale centralilor în play-off: „Nu vreau să fiu șovin, dar mă deranjează că nu le dăm credit grecilor.”

László Bölöni a ajuns la patru meciuri fără victorie în play-off cu Panathinaikos, după 0-0 cu PAOK, la Salonic, și îi acuză furios și pe arbitri pentru rezultatele slabe: „Nu știu pe cine să dau vina. Ne aduc străini și îi plătesc să vină aici. Am evitat să discut subiectul, dar acum mă deranjează. Am pierdut puncte și nu pricep de ce nu dăm credit grecilor în play-off".

Boloni: „M-am săturat de greșelile lor"

„Penalty-ul din meciul cu Aris n-a fost, la fel cum eliminarea lui Mauricio e exagerată. A primit primul cartonaș pentru că a protestat la acel 11 metri imaginar. A fost un roșu nemeritat! Este o strategie complet greșită. Fără să fiu șovinist, nu vreau să dau exemplu de țări, dar cu ce sunt mai buni decât cei de aici? De ce să chemi arbitri din țări cu fotbal de un nivel mai slab. Cum s-or simți arbitrii greci când le ia locul cineva din Estonia? În curând o să aterizeze și din Mongolia! M-am săturat de greșelile lor și nu mai pot să tac. Păcat de toate eforturile jucătorilor mei", s-a revoltat tehnicianul în direct la postul NOVA TV.

La întâlnirea cu Aris (1-2), Panathinaikos a fost fluierată de estonul Kristo Tohvr, apoi cu AEK (1-1) de olandezul Dennis Higler, iar cu PAOK (0-0) de finlandezul Mattias Gestranius. Echipa lui Bölöni a ajuns pe locul 5 în play-off cu 51 de puncte după 32 de meciuri disputate. În cele șase etape de după sezonul regulat, a câștigat doar cu PAOK acasă (3-0).

Citește și alte știri din Grecia:

Boloni, out de la Panathinaikos! Patronul a luat decizia: „Definitivă. Irevocabilă”

Ladislau Boloni, învins în „Derby-ul eternilor rivali” » Meci spectaculos cu Olympiakos

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  26 Aprilie 2021, 16:45

Loțic isi suna neamurile?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează