INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Boloni le-a vorbit jucătorilor lui Panathinaikos: „Un lucru este sigur”

Loți Bölöni
Loți Bölöni

Articol de - Publicat luni, 19 octombrie 2020 20:09 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 20:10

Loți Bölöni, antrenor care a semnat pe două sezoane cu clubul atenian, a făcut astăzi prima ședință de pregătire. ”Soluția e aici, printre noi. Și o vom găsi, vă asigur”. Panathinaikos nu are nicio victorie în primele patru etape

Loți Bölöni a ajuns azi-noapte la Atena, azi a fost anunțat oficial ca tehnician al lui Panathinaikos și după-amiază a făcut deja primul antrenament.

Boloni: "Toți vom munci din greu"

Înaintea ședinței de pregătire, antrenorul în vârstă de 67 de ani le-a vorbit jucătorilor. "Sunt mândru că am ajuns la Panathinaikos, un club cu o istorie lungă și bogată. Panathinaikos este Panathinaikos indiferent de situația în care se află", le-a spus Loți. "Vreau să vă cunosc și voi trebuie să mă cunoașteți, dar un lucru este sigur. Toți vom munci din greu".

Boloni: "Asta îmi arată că aveți caracter"

Bölöni știe că "e nevoie de o soluție", dar crede că "soluția este aici, printre noi. Și o vom găsi, vă asigur". A comentat puțin și meciul de ieri, 2-2 cu OFI în deplasare, egal obținut în al patrulea minut de prelungire, prin Macheda (ex-Man. United): "În fotbal, se poate întâmpla să apară și un egal. Este OK, cât timp văd efortul tuturor de a da maximum până la sfârșit. Am egalat în ultimele clipe și asta îmi arată că aveți caracter. Așa trebuie să continuăm".

Două egaluri, două înfrângeri

Panathinaikos trece printr-o perioadă critică, fără victorie în primele patru etape, cu două puncte după două remize și două înfrângeri.

400.000 de euroeste salariul anual al lui Bölöni la Panathinaikos (contract pe două sezoane)

Mircea Lucescu, în fața duelului cu Juventus, din Liga Campionilor: „E cel mai periculos jucător al lor la fazele fixe”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează