INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Ladislau Boloni, nemulțumit și la victorii: „Suntem o echipă care nu are încredere în calitatea sa”

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 14:08 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 14:16

Ladislau Boloni, antrenorul lui Panathinaikos, e pe locul 5 după 2-0 cu Larissa, dar așteaptă mai mult: „Fizic și psihic, nu suntem atât de puternici”

De când a debutat la Panathinaikos, pe 24 octombrie, la 1-1 cu Volos, Loți Bölöni nu legase niciodată în 12 etape la verzi trei meciuri fără gol primit. A reușit acum această serie: 0-0 cu Asteras, 1-0 cu Apollon și, duminică, 2-0 cu Larissa. Dar formația sa tot nu poate să înscrie mai mult de două goluri într-o partidă. E a 5-a întâlnire când punctează doar de două ori, și antrenorul nu e foarte mulțumit.

„Există o creștere, însă nu mare. Panathinaikos mi se pare o echipă care nu are încredere în calitatea ei. Suntem superiori adversarilor și totuși arătăm foarte rar acest lucru în timpul jocului", a declarat tehnicianul. „La pase, la posesie, încă nu e așa cum mi-ar plăcea". Alte aspecte care nu îl mulțumesc pe Bölöni: „Fizic și psihic, nu suntem atât de puternici. E prea multă timiditate".

În această perioadă, „e esențial să fim realiști și să avansăm cu pași mici. În fotbal, dacă vrei să faci pași mari, e scump", referindu-se la sumele pe care trebuie să le investești pentru transferuri. La final, și un avertisment: „Dacă avem impresia că suntem prea sus, căderea poate fi dureroasă". 

Steliano Filip a greșit la primul gol

Titular indiscutabil pe flancul stâng al Larissei, Steliano Filip a jucat și duminică 90 de minute la echipa sa împotriva lui Panathinaikos. Are partea sa de vină la primul gol al adversarilor. Fundașul stânga a fost depășit prea ușor în bandă, centrându-se de lângă el. Carlitos a deschis scorul de la marginea careului mic. 

VIDEO Ladislau Boloni: „Sper să mă întorc în România, am avut deja două discuții!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică, criticat aspru după plecarea de la Gaziantep: „A făcut scandal pentru a fi demis. Altă explicație nu găsesc”

Răzvan Marin, criticat după înfrângerea lui Cagliari cu Fiorentina » Ce note a primit internaționalul român în publicațiile italiene

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close