INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

BRIGHTON - LIVERPOOL 0-1 // Florin Andone, timid cu liderul » O ocazie în jumătate de oră contra „cormoranilor”

Florin Andone (stânga) rămâne cu cele 3 goluri în acest sezon la Brighton Foto: Guliver/Getty Images
Florin Andone (stânga) rămâne cu cele 3 goluri în acest sezon la Brighton Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 19:43

Florin Andone a avut doar o ocazie în jumătate de oră contra ”cormoranilor”. Mo Salah a dat verdictul dintr-un penalty scos tot de egiptean.

Liverpool a trecut peste cele două înfrângeri la rând și s-a impus fără să strălucească la Brighton (1-0). Golul din penalty al lui Salah, ales cel mai bun fotbalist al Africii, a fost de ajuns. Degeaba s-au amăgit gazdele cu nulul de la pauză. Greșeala lui Gross, care l-a faultat pe egiptean, a făcut diferența. Minimă, pentru că trupa lui Klopp n-a forțat, iar Brighton nu a mai putut modifica scorul.

Un șut pe lângă bară

Nici Florin Andone nu a făcut minuni. Intrat în ultima jumătate de oră, atacantul român a avut trei acțiuni și a amenințat poarta lui Alisson doar în minutul 78. A înțepat mingea centrată de Bong la colțul scurt, pe lângă bară. A încercat apoi o reluare complicată plus o pasă decisivă în prelungiri. Cu posesie de 71% și 3-0 la șuturi cadrate, "cormoranii" au zburat mai sus ca "pescărușii".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează