INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Alt atacant de națională pe drumuri » Brighton vrea să scape definitiv de Florin Andone

Florin Andone, primul din dreapta // Foto: Imago
Florin Andone, primul din dreapta // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 03 iulie 2022 12:14 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 12:37

Florin Andone, 29 de ani, mai are un an de contract cu Brighton, echipa din Premier League, și nu intră în vederile managerului Graham Potter. Ar putea fi vândut sau reziliază și este lăsat să plece liber.

Atacanții români ce joacă în străinătate nu trec prin momente fericite și sunt mereu cu valizele pregătite. E și cazul lui Florin Andone, 29 de ani, întors după împrumutul de la Cadiz, unde nu și-a găsit deloc forma și locul în echipă, marcând un gol în nouă meciuri. 

Mai are un sezon de contract cu Brighton, dar nu mai intră deloc în vederile managerului Graham Potter și clubul ar vrea să scape de el. N-a mai jucat de cinci luni și nici n-o va mai face pentru „pescăruși”.

George Pușcaș, asaltat de oferte de la cluburi din Italia! » Ce echipe îl vor pe atacantul legitimat la Reading
ANGLIA
George Pușcaș, asaltat de oferte de la cluburi din Italia! » Ce echipe îl vor pe atacantul legitimat la Reading

Florin Andone, o surpriză pentru colegii de la Brighton

„Probabil va fi vândut sau va fi lăsat să plece liber de contract în lunile care urmează. Niciun fan Albion nu va uita însă golul uimitor marcat împotriva celor de la Crystal Palace, în aprilie 2018. Fără îndoială, în cei patru ani de la transfer au fost mai mult nerealizări decât lucruri bune în dreptul lui Andone. Există destule argumente pentru care o despărțire e cea mai bună soluție de ambele părți", dezvăluie Sussex Live. 

Chiar și colegii s-au mirat să-l vadă pe Florin prezentându-se la reunirea lotului. „Oh, no!”, a exclamat Solly March, când românul l-a îmbrățișat la antrenament. Rămâne de văzut cine-l cumpără, cota sa de pe Transfermarkt prăbușindu-se de la 6 milioane de euro în 2019 la doar un milion acum.

6goluri în 30 de meciuri a marcat Florin Andone pentru Brighton. La Galatasaray, are două în 12 partide

Florin Andone, „roșu” la ultimul meci!

Andone a avut și destul ghinion, cu două accidentări grave la ligamentele genunchiului care l-au ținut peste un an departe de gazon. Din această cauză, nici la Galatasasay nu a reușit mare lucru, nici după ce și-a revenit, când a ajuns la Cadiz și cei de acolo au vrut să-l trimită înapoi după câteva luni, având și o escapadă în discotecă. 

Au trecut aproape trei ani de la ultimul său meci în Premier League la Brighton, în care a fost eliminat pentru un fault violent, și 15 luni de la apariția pentru echipa U23, 14 minute cu Southampton B.

Citește și alte știri despre stranieri:

Concluziile lui Loți Boloni, după prima săptămână la Metz: „Să privim adevărul în față

Contra a vrut să rămână la Ittihad, dar n-are nicio șansă » Va fi înlocuit de un fost antrenor al lui Tottenham

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
emil1986
emil1986  •  04 Iulie 2022, 14:30
Postat de francklin67 pe 04 Iulie 2022, 10:48

Este zero barat ca Tavi Popescu,I.Stoica,Cordea etc...

Zero barat este mintea ta. Andone a ajuns sa joace la un nivel bun, in campionate bune si foarte bune, respectiv Spania, Anglia sau Turcia. In ceea ce ii prieste pe Tavi Popescu, I.Stoica sau Cordea, acestia pot deveni si ei jucatori la nivelul lui Andone, poate, de ce nu, chiar la un nivel mai inalt. Baga, bine la dovleac, nu doar Messi, Ronaldo sau Mbappe sunt jucatori de valoare.

francklin67
francklin67  •  04 Iulie 2022, 10:48
Postat de emil1986 pe 03 Iulie 2022, 13:42

Nu s-a romanizat deloc. Din pacate, nu poate mai mult. Asta îi e valoarea.

Este zero barat ca Tavi Popescu,I.Stoica,Cordea etc...

mattteo
mattteo  •  03 Iulie 2022, 22:11
Postat de Noname1 pe 03 Iulie 2022, 13:20

Florin Andone un fel de Alibec Denis... Adică zero în fotbal... Cine sa îl cumpere cu un milion?!?... Sunteți serioși?...

Comparatia e aiurea. Andone are zeci de meciuri in Spania si Italia, zeci de goluri la nivel inalt, inclusiv cu alde Real Madrid. Alibec nu are nici macar un singur meci in cariera lui la nivelul ala. Nimeni nu l-a luat pt ca nu poate. 'Pute a lene' a zis Boloni

Vezi toate comentariile (9)
Comentează