INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Răzvan Marin, la cel mai bun meci în Serie A! Ce notă i-a acordat Gazzetta dello Sport

Răzvan Marin, Cagliari // foto: Guliver/gettyimages
Răzvan Marin, Cagliari // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2021 12:48 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 13:26

Răzvan Marin (24 de ani) a centrat perfect la golul lui João Pedro (28), singurul al celor de la Cagliari în meciul cu Sassuolo, 1-1. „96% pase reușite, mereu a jucat mingea înainte și a alergat peste tot. Cel mai constant”, l-a lăudat Gazzetta dello Sport.

Răzvan Marin n-a rupt seria neagră fără victorie la Cagliari, dar măcar a evitat al șaptelea eșec la rând din Serie A. Sarzii au risipit două puncte cu Sassuolo, fiind egalați, la ultima fază (1-1), după cea mai consistentă evoluție a mijlocașului român de la transferul în Italia. Fostul „lăncier” a luat nota 7 în Gazzetta dello Sport, care l-a desemnat cel mai bun jucător al echipei lui Di Francesco.

Răzvan Marin a avut gol anulat în Cagliari - Sassuolo 1-1

„Cel mai constant. A oferit un assist perfect și a fost cel mai precis în pase, 96 la sută procentajul de reușită. A jucat mereu mingea în față și a alergat peste tot”, l-a caracterizat cotidianul roz. Tot 7 au primit portarul Cragno și João Pedro, autorul golului cu capul, plus Boga, celălalt marcator. 

Marin a marcat la 0-0, însă reușita i-a fost anulată pentru un ofsaid, și a fost avertizat pentru un fault tactic (a comis doar două în 90 de minute). Numai la dueluri nu a stat bine, 5 din 9 pierdute. Cagliari nu a mai câștigat de aproape trei luni în Serie A și se menține pe 18, loc retrogradabil!

23de pase bune din 24 a avut Marin, cu procentaj maxim al celor în jumătatea adversă. A creat șase ocazii și a dat două centrări bune, având un șut blocat și două intercepții

2 assisturi și un golare Răzvan în 20 de meciuri în Serie A. Cagliari l-a folosit 1.583 de minute, în 19 etape fiind titular, ultimele șase ca integralist

Marin a fost prețios. Cel mai activ mijlocaș sard, a acționat ca un piston, înainte și înapoi, fără să obosească. A inventat și assistul pentru João Pedro. Nota 7.
 - Corriere dello Sport, cotidian italian

VIDEO. Rezumatul meciului Cagliari - Sassuolo 1-1

Citește mai multe știri despre stranieri:

Antrenorul lui Dennis Man a răbufnit, după debutul românului: „Nu sunt ascultat! Am cerut jucători pregătiți”

Dennis Alibec, operat la Barcelona! » Veste proastă pentru Dan Petrescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează