INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA CHINEI

Calificare dramatică pentru Olăroiu în "sferturile" Cupei Chinei » A fost nevoie de 18 lovituri de departajare pentru a se stabili învingătoarea

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 17:00

Jiangsu Suning a pierdut meciul de campionat cu Guangzhou Evergrande, însă și-a revenit rapid și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Chinei, 2-2 (8-7 după penalty-uri).

Primul eșec suferit de echipa lui Olăroiu n-a lăsat urme prea adânci. Jiangsu a trecut de Tianjin Quanjian și este la doi pași de finala Cupei. Alex Teixeira a marcat pentru echipa lui Olăroiu în minutele 54 și 68, însă gazdele au revenit incredibil grație a două goluri înscrise în minutele 90 și 93.

Primul i-a purtat semnătura lui Mi Haolun, iar cel egalizator a fost marcat de vedeta Axel Witsel. S-a ajuns la penalty-uri unde a fost nevoie de câte 9 lovituri pentru a se face departajarea. Jiangsu s-a calificat după ce s-a impus cu 9-8.

Printre cei care 3 care au ratat se numără Modeste (Tianjin) și Paletta (Jiangsu). La echipa pregătită de Paulo Sousa evoluează, pe lângă Witsel și Modeste și brazilianul Alexandre Pato, fostul vârf al lui AC Milan.

Citește și: 

VIDEO Ghinion teribil pentru Olăroiu! Prima înfrângere pentru român, suferită în prelungiri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează